Gyönyörű otthonok Pécsről

Ingatlantájoló.hu 2019.05.08 15:59:54

Pécs Európa Kulturális Fővárosaként vonult be 2010-ben az újkori történelembe, és bár a város fénye azóta kissé megkopott, egyetemi városként és a kulturális életben is még mindig jelentős szerepet tölt be, így érdemes szétnézni ingatlanpiacán.


 

Mutatjuk a legszebb pécsi otthonokat az Ingatlantájoló kínálatából.

Exkluzív, polgári lakás a Király utcában

A belváros sétáló utcájának, a Király utcának egyik ikonikus műemlék épületében található ez a 3 szobás lakás, mely komplett felújításon esett át. A felújítás során a lakás modern berendezést kapott, mégis sikerült megőrizni elegáns, polgári hangulatát. A lakáshoz, a belvárosi lakásokhoz képest egyedülálló módon, udvari autóbeállási lehetőség is adott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Álomotthon Pécs történelmi belvárosában

Idén esett át teljes felújításon ez a 3 szobás, napfényes lakás, mely Pécs történelmi belvárosában található. A lakás felújításánál törekedtek a tágas, kényelmes terek kialakítására, a beépített bútorok az ár részét képezik, a többi berendezés igény szerint megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fiatalos lakás az Egyetemvárosban

Egy 2010-ben épült társasházban található ez az eredetileg 2 hálószobás lakás, melyben amerikai konyhás nappalit, egy hálószobát és egy gardróbot alakítottak ki. A lakás bármikor visszaalakítható az eredeti elosztás szerint. Elhelyezkedése révén befektetésnek ideális.

Még több képért kattintson a fotóra!

Modern luxusotthon a Mecsek oldalában

Neves építész tervezte ezt a modern luxus házat, mely a Mecsek oldalában található. Az ingatlan két külön lakrésszel rendelkezik, de egybe is nyitható, wellness rész és panorámás terasz is tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos családi ház Pécs Ledinán

2007-ben épült ez a családi ház, mely a belváros közelében, családi házas övezetben található. A 2 nappalis + 3 hálószobás házhoz kis borospince és grillterasz is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi családi otthon a belváros közelében

Mecsekoldalban, a belváros közelében, egy 2003-ban épült társasházban található ez a nappali + 2 hálós lakás. A szépen felújított lakás klímával és elektromos zsaluziával is rendelkezik, az ingatlanhoz egy autóbeálló is tartozik, a ház alagsorában elhelyezkedő teremgarázsban.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások