Gyönyörű lakások, romantikus körfolyosós házakban

Ingatlantájoló.hu 2019.10.09 19:39:27

A körfolyosós, függőfolyosós házak lehet, hogy épp nem a legpraktikusabbak, de mégis van valami sajátos atmoszférájuk, hangulatuk, egy csepp romantika bennük, ami miatt továbbra is sokan keresik ezeknek a házaknak a lakásait.


 

Nagy a belmagasságuk, és néha egészen extrém az elosztásuk, mégis remek lakásokat lehet kihozni a körfolyosós, függőfolyosós házak lakásaiból. Összegyűjtöttük a legjobbakat az Ingatlantájoló kínálatából.

Airbnb lakás a Pál utcában

A Palotanegyedben, a Pál utcában áll az az 1910-ben épült körfolyosós ház, amelyben ez a negyedik emeleti Airbnb lakás vált most eladóvá. A lakás amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkezik, egyik hálószobája galériás. Egyedi kortárs stílusú berendezése jelentős értéket képvisel, így könnyen kiadható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Top kategóriás felújított lakás a Mechwart liget közelében

Kiváló helyen, a II. kerületben, a Mechwart liget közelében található az a 20-as években épült, körfolyosós ház, amelynek negyedik emeletén helyezkedik el ez a szép, felújított lakás. Az amerikai konyhás egy hálószobás lakás nagy gardróbbal és terasszal is rendelkezik, felújításakor különös figyelmet fordítottak a minőségre, így például argon gázzal töltött, hőszigetelt nyílászárókat és új konyhabútort is kapott, minőségi beépített gépekkel. A lakás akár teljes berendezéssel is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Polgári lakás újragondolva a Kodály körönd közelében

Szintén egy körfolyosós házban, a VI. kerületben, a Kodály köröndtől nem messze helyezkedik el ez a második emeleti, másfél szobás polgári lakás, melyet felújításakor a mai igények szerint alakítottak át. A galériás lakás galériája, az előszoba és a fürdőszoba fölé lett kialakítva, és a hálószobából nyílik, így megmaradt a szobák eredeti belmagassága.

Még több képért kattintson a fotóra!

Saját függőfolyosó résszel Szeged belvárosában

Ha a folyosó végén miénk az utolsó lakás, akkor akár egy kis saját teraszunk is lehet. Ez a szegedi tágas, 206 nm-es, 6 szobás lakás is rendelkezik ilyennel, ráadásul 5 külön apartman is található benne, és mindegyik egyedi stílusban felújított, így airbnb céljára, vagy diákoknak kiadásra is tökéletes.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel, néhány percre az Andrássy úttól

A VI. kerületben az Oktogontól, a Liszt Ferenc tértől néhány percre található ez a nappali + 2 hálós lakás, melyet felújítva, teljes berendezéssel kínálnak eladásra. Az egyik hálószobához gardrób is tartozik, a lakás fűtését kondenzációs kazán, hűtését légkondícionáló biztosítja.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások