Gyönyörű lakások a tetőtérből

Ingatlantájoló.hu 2019.10.25 19:34:51

A tetőtéri lakásokat nem könnyű berendezni, de ha valakinek van türelme, ideje, fantáziája vagy esetleg pénze arra, hogy belsőépítészt fogadjon, akkor csodás, egyedi otthonokat lehet varázsolni ezekből az ingatlanokból.


 

Mutatjuk a legszebb tetőtéri lakásokat az Ingatlantájoló kínálatából.

Újszerű lakás nagy terasszal Gazdagréten

Nem a lakótelepen, de Gazdagrét városrészben, egy újabb építésű társasház 3. emeletén helyezkedik el ez a tetőtéri lakás. Az ingatlan különlegességét az adja, hogy nappalija és két hálószobája a tető alatt félkörívben helyezkedik el, így mindegyik szoba napfényes és panorámás. Ezen kívül egy 22 nm-es teraszra is kiléphetünk a nappaliból.

Még több képért kattintson a fotóra!

Rusztikus és modern találkozása Pécs belvárosában

Nagyon szép egyedi kialakítást kapott ez a tetőtéri, nappali + 2 hálós lakás Pécs belvárosában, Barbakán városrészben. A nagy teraszos lakás látszógerendáit meghagyták, melyeknek rusztikus jellegéhez jól illenek a látszó téglafalak, ugyanakkor a lakás egyszerű, letisztult, modern fehér és szürke bútorokat kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gazdaságosan fenntartható lakás Kispesten

Egy 2016-ban épült társasház tetőterében található ez a nappali + 2 szobás lakás, melynek fenntartása a hőszigetelés és a hőszivattyús fűtés-hűtés rendszernek köszönhetően rendkívül gazdaságos. A lakáshoz egy 13 nm-es terasz is tartozik, a társasházban medence, konditerem és billiárdterem is szolgálja a lakók kikapcsolódását.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos lakás Veszprémben

Veszprémben a Belváros és Cholnoky város határán, azaz mindenhez közel, mégis csendes helyen található ez a tetőtéri lakás. A szépen felújított lakás nappali + 2 hálószobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kis ékszerdoboz Gödön

Alsógödön, egy 6 lakásos társasház tetőterében helyezkedik el ez a szép kis másfél szobás lakás. A lakáshoz egy kis erkély is tartozik, és újszerű állapotban van.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások