Gyönyörű étkezők a hét legszebb otthonaiban

Ingatlantájoló.hu 2019.12.06 14:09:47

Az étkező berendezése felett gyakran hajlamosak vagyunk elsiklani. Olyan, mintha valahogy csak egy átmeneti helyiség lenne a nappali és a konyha között, ahová kerül egy asztal néhány székkel, esetleg még egy tálalószekrény, egy szép terítő és egy lámpa az asztal fölé. Mai összeállításunkban néhány ellenpéldát mutatunk arra, hogy az étkező igenis lehet ennél sokkal több.


 

Jöjjenek az ország legszebb étkezői az Ingatlantájoló kínálatából.

Vidám étkező Alsórákoson

Igazi, jó hangulatú családi vacsorák helyszíne lehet ennek a XIV. kerületi, nappali + 2 szobás lakásnak az étkezője. A helyiségben az alapvető bútorokon kívül, üde zöld festés, vidám, virágos tapéta, mutatós, virágos lapfüggönyök, sok-sok orchidea, apró díszek és egy nagyon dekoratív csillár is helyet kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Elegáns étkező Érden

Rendkívül elegáns a teljes berendezése ennek az érdi családi háznak, és ebből természetesen az étkező sem maradhatott ki. Egyrészt ideális helyen van, mert pont innen nyílnak a terasz hatalmas üvegajtói, így rengeteg természetes fényben részesül, másrészt gyönyörű járólappal burkolták. Ehhez még hozzájön a klasszikus fából készült berendezés egy gyönyörű, faragott vitrinnel, néhány kép a falon és egy borhűtő is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Modern étkező Ferencvárosban

Egy nagyvárosi lakáshoz modern berendezés dukál, még akkor is, ha egyébként egy klasszikus ferencvárosi házban található. Ez a nappali + 1 hálós lakás modern, fiatalos berendezést kapott, melyben a fekete-fehér a domináns, helyenként egy-két élénk színnel feldobva. A nappaliban a piros lett a feltűnő szín, míg a fürdőszoba, míg a fürdőszoba zöld járólapot kapott. A konyha megmaradt semlegesnek, nem úgy, mint a vele egy térben lévő étkező, ahol szinte minden szék más és más színes festést kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Vidéki étkező Szeged Szőregen

A Szeged kertvárosi részének számító Szőregen találtuk ezt az 1970-ben épült családi házat, melynek étkező-konyháját klasszikus, vidéki stílusban rendezték be. Az étkező egyszerű fa étkezőasztalt és székeket kapott, dísze a felújított, egyedi, vintage kredenc.

Még több képért kattintson a fotóra!

Skandináv stílusban Óbudán

A skandináv stílus sosem megy ki a divatból, minden bizonnyal ezért olyan otthonos ennek az óbudai sorháznak az étkezője is, ahol egy nagy tálalószekrény, és könyvespolcok, olvasósarok is helyet kaptak.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások