Gyönyörű családi házakat mutatunk az országból!

Ingatlantájoló.hu 2019.09.05 13:51:05

Bármennyire is olcsó és egyszerűbb fenntartani egy lakást, a szíve mélyén titkon mindenki arra vágyik, hogy családot majd egy családi házban alapít.


 

Mutatjuk is a legszebbeket az Ingatlantájoló kínálatából, ahol luxus kategóriájú és megfizethető ingatlanokat is találtunk.

Az abszolút luxus Ürömön

2012-ben természetvédelmi terület szomszédságában épült ez a kétszintes, nappali + 4 szobás családi ház, melynek építésénél különösen odafigyeltek arra, hogy minőségi anyagokat építsenek be. Így az épület minőségi alumínium nyílászárókat, kondenzációs kazánt, központi porszívót és minőségi konyhagépeket is kapott. Ezeken kívül napkollektor és mennyezethűtés is előkészítésre került, és a nappalihoz egy gyönyörű télikert, a házhoz több terasz is kapcsolódik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kétgenerációs gyöngyszem Szigetszentmiklóson

Két épület áll ezen a szigetszentmiklósi telken, melyek közül a nagyobb a 80-as években épült és komplett felújításon esett át, míg a kisebb felújítása megkezdődött. A nagyobb épületben amerikai konyhás nappali + 2 szoba, a kisebbikben 1 szoba, konyha, fürdőszoba található. A villany és a gáz fogyasztás mindkét házban külön mérőórákkal mérhető, így két generációnak vagy akár kiadásra is ideális.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított ház Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszlón a központtól 2,5-3 km-re áll ez a nappali + 3 szobás családi ház, melyet néhány éve teljes körűen felújítottak. A ház ekkor külső hőszigetelést, hőszigetelt fa nyílászárókat, új tetőt kapott, fűtését és melegvíz ellátását gázcirkó biztosítja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Mediterrán kerttel és akácossal Villány közelében

Pécs és Villány között, Kiskassán található ez a modernizált parasztház, mely voltaképpen két külön bejárattal rendelkező, de egybeépített házrészből áll. Az alsó részben hálószoba, fürdő + WC, mosókonyha, tároló, sőt még egy kutyamosdató is helyet kapott, a felső részben amerikai konyhás nappali + nagy étkező, 2 szoba, dolgozósarok, fürdő, WC és tároló található. A házat 5 éve teljes körűen, mégis az eredeti stílusjegyek megtartásával újították fel, mediterrán kert és egy akácos tartozik hozzá, 180 telepített akácfával.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy igazán élhető otthon Kecskeméten

Kecskemét belvárosában, található ez az ikerfél, melyet bár 2009-ben újítottak fel, még mindig teljesen újszerű állapotban van. A kétszintes ingatlan kiváló elosztással és igazán élhető terekkel rendelkezik. Földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdő és WC, garázs és terasz, emeletén 3 szoba, fürdőszoba, háztartási helyiség található. A ház konyhája gyönyörű, korszerű és praktikus, előszobájában beépített bútor, fürdőszobájában beépített polcok segítik a tárolást.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások