Gyönyörködjön a királynék városának ingatlankínálatában!

Ingatlantájoló.hu 2019.05.26 14:57:18

Veszprém volt Magyarország első püspöki székhelye, és vára is az egyik volt a legelsők közül az országban. A város Gizella királyné kedvenc tartózkodási helye volt és évszázadokon át a veszprémi püspökök koronázták meg a királynékat, ezért is hívják a királynék városának.


 

Itt létesült az ország első egyeteme a XII. században, mely 1276-ban sajnos elpusztult, ezután csak 1949-ben lett újra egyeteme a városnak. Veszprém hazánk életében tehát mindig is jelentős gazdasági és kulturális szerepet töltött be, és ez most sincs másként, hiszen a város 2023-ra elnyerte az Európa kulturális fővárosa címet. Nézzük, milyen eladó ingatlanokat találunk Veszprémben az Ingatlantájoló kínálatában.

Családi ház rusztikus hangulatban két generáció részére

134 nm-en, összesen két nappalival és 5 szobával, 2 konyhával és 3 fürdőszobával rendelkezik ez a családi ház. A kétgenerációs családi ház két lakrészét csak egy könnyűszerkezetes fal választja el egymástól, így az bármikor elbontható. A háznak különleges rusztikus hangulatot adnak a téglafalak és a látszógerendák. Az épület egyik fürdőszobája akadálymentesített, így ideális az idősebb generáció számára.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított családi ház Dózsavárosban

Álomszép, új konyhabútorral rendelkezik ez a családi ház, mely 1965-ben épült, és 1998-ban került teljes átépítésre. A tetőtér beépítéses ingatlan mindkét szintjén egy-egy nappalival és fürdőszobával, illetve összesen 3 hálószobával rendelkezik. A szép, felújított állapotban lévő családi ház ideális lehet nagycsaládosok számára.

Még több képért kattintson a fotóra!

Patinás lakás a belvárosban

Veszprém belvárosában található ez az 1902-ben épült lakás, mely igazi óvárosi hangulatot áraszt. A hangulatot fokozzák a téglával burkolt felületek és a látszógerendák. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával várja új lakóit, és egy terasz is tartozik hozzá. Parkolás megoldott, de lehetőség van még egy duplagarázs kialakítására az épület mellett.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatos családi ház a történelmi belvárosban

Az 1800-as évek első felében épült ez a családi ház, melyet a 2000-es években csodálatosan felújítottak, így a régi értékeket megőrizve, mégis a mai modern élethez alkalmazkodva várja új tulajdonosát. Az épület gyönyörű boltíves mennyezettel és méteres vastagságú falakkal rendelkezik, így sem külső hőszigetelésre, sem klímára nincs szükség. A ház legszebb ékei: a kandalló, melynek csempéi a konyha falát is borítják, és az étkezőt a fürdőszobától elválasztó ólomüveg ablak.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fiatalos luxuslakás panorámával a várra

Belsőépítész tervezte ezt a belső kétszintes lakást, melynek amerikai konyhás nappalijából a várra nyílik kilátás. A fiatalos, modern lakás alsó szintjén ezen kívül még egy hálószoba és egy fürdőszoba, felső szintjén még egy nappali és egy fürdőszoba található. A lakáshoz autóbeálló is tartozik az udvaron.

Még több képért kattintson a fotóra!

Belső kétszintes lakás Csererdőn

Csererdőn, igazi kertvárosi környezetben, egy 2005-ben épült, 4 lakásos társasház első emeletén található ez a nappali + 3 hálószobás lakás. A lakás alsó szintjén nappali-étkező, konyha, 1 hálószoba és 1 fürdőszoba, felső szintjén 2 hálószoba és egy félig kész fürdőszoba található. A lakáshoz garázs és egy 5 nm-es erkély is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások