Gyöngyszemek Egerből

Ingatlantájoló.hu 2019.06.17 13:47:29

Az Észak-Magyarországi régió sosem volt kifejezetten arról híres, hogy vonzaná az odaköltözők tömegeit, hiszen itt volt mindig a legnehezebb a megélhetés az országban, Eger azonban kivétel ez alól.


 

Heves megye székhelye kiváló boraival, gazdag történelmi, kulturális értékeivel nemcsak a turistákat vonzza, így érdemes szétnézni ingatlanpiacán.

Vintage álomlakás egy lakóparkban

Eger egyik legkedveltebb lakóparkjában, a Kertész utcában helyezkedik el ez a tökéletes harmóniát árasztó vintage stílusban megálmodott lakás. A lakás alapjaiban is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen II. emeleti, belső udvari, csendes, világos, nappali + 4 hálószobával, 2 erkéllyel, bio kandallóval. De a berendezés teszi tökéletessé, ami a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panorámás lakás a belváros egy kis utcájában

A Foglár utcában, a belváros egyik szűk, csendes kis utcájában, egy társasház 4. emeletén található ez a gyönyörű panorámával rendelkező lakás. A 89 nm-es, 3 külön bejáratú szobával rendelkező lakás egyik oldalán loggia fut végig, ahonnan gyönyörködhetünk a panorámában. A lakás 2018-ban esett át teljes felújításon, így újszerű állapotban várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tip-top kislakás Ráchegyen

A Fenstherm lakóparkban található ez a mindössze 35 nm-es kislakás, melyet nagyon praktikusan kihasználtak. A szépen felújított lakásban nappali, egy kicsi hálószoba, egy kicsi konyha, fürdőszoba és WC található, egyedülállóknak, fiatal pároknak ideális.

Még több képért kattintson a fotóra!

Várpanorámás családi ház egy belvárosi csendes utcában

A belváros szélén, egy csendes zsákutcában áll ez az exkluzív családi ház, mely hatalmas panorámás ablakokkal és teraszokkal rendelkezik. A háromszintes családi ház minden szintjén található terasz, az amerikai konyhás nappalihoz kapcsolódó terasz napos, napvitorlákkal árnyékolt. A házban 4 hálószoba található, mindegyik nagy gardróbbal, a süllyesztett kádas fürdőszoba szintén panorámás.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatos otthon a Szépasszonyvölgyben

A pincesoron áll ez az ikerház, melynek egyik fele a 80-as években épült, a másik fele egy téliesített faház, amit 2009-ben építettek. A háromszintes épületben amerikai konyhás nappali és két hálószoba, pince és garázs található. A telken áll még egy kétszintes ház, így az ingatlan sokféleképpen hasznosítható.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások