Falusi idill a Balaton mellett

Ingatlantájoló.hu 2019.06.26 13:43:53

A Balaton környékén sokféle nyaraló közül válogathatunk, a retró nyaralóktól, a régi vagy épp új építésű modern luxusvillákon át egészen a parasztházakig. Ez utóbbiak különösen hangulatosak lehetnek, ha szépen felújítják őket.


 

Mai összeállításunkban szép parasztházakat gyűjtöttünk össze a Balaton környékéről, de nemcsak közvetlen Balaton-parti településekről. Íme!

Régi és modern találkozása Balatonbogláron

Ez a balatonboglári ház a legjobb példa arra, hogy modern bútorokkal is szépen be lehet rendezni egy parasztházat, ha a berendezés minden egyes darabját a legnagyobb gondossággal választjuk ki. Az 5 hálószobás házat a vegyes falazathoz leginkább alkalmas technológiával újították fel, berendezésében a boho- és a skandináv stílus, valamint a friss, nyári színek képviseltetik magukat. Az ingatlan a gömbkilátó közelében található, 1 km-re a Balatontól.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nádtetős ház Tihanyban

Tihanyban, a Belső-tó közelében áll ez a nádtetős ház, mely 3 szinten egy étkező-konyhával, egy nappalival és 4 hálószobával várja új tulajdonosát. Az ingatlan alagsorában garázs, mosókonyha és tárolók találhatók, az épület egészére a minőségi kivitelezés és anyaghasználat jellemző.

Még több képért kattintson a fotóra!

Patakkal a telek szélén Balatonfüreden

Balatonfüreden áll ez a nádtetős, rusztikus parasztház, mely kiváló befektetés lehet, hisz jelenleg is vendégfogadás céljára használják. A szépen felújított ingatlan autentikus berendezést kapott, csendes kertje egy meghitt kis oázis grillező hellyel.

Még több képért kattintson a fotóra!

Örök panorámával Hegymagason

Szigliget mellett, Hegymagason található ez a nádtetős nyaraló, mely örök panorámával rendelkezik. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával nyaralónak ideális, de állandó lakhatásra is alkalmas.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hatalmas kerttel, patakkal Fülén

A Balatonfőkajár melletti Fülén, egy több mint 2500 nm-es telken helyezkedik el ez a gyönyörűen felújított, tornácos parasztház. A hegyoldalba simuló épületet a zsalugáteres ablakok különösen hangulatossá teszik, kertje végében egy kis patak csörgedezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások