Ezért fontos, milyen a fürdőszobád! Különösen, ha épp a lakásodat hirdeted

Ingatlantájoló.hu 2019.01.09 16:40:08

A fürdőszoba mellett sokan hajlamosak elsiklani, van, aki még csak fel sem tölt képet a hirdetéséhez erről a helyiségről. Pedig a konyha után a fürdőszoba állapota érdekli a legjobban a vevőket, hiszen míg egy szobát egy festés újjávarázsol, addig a konyhát és a fürdőszobát már sokkal nehezebb felújítani.


 

A legtöbben pedig még mindig az azonnal költözhető lakásokat keresik, ez adta az apropóját, hogy mai válogatásunkban a legszebb fürdőszobák szerepeljenek az Ingatlantájoló kínálatából.

Szabadon álló káddal és sok zölddel Érden

Akár a trópusokon is érezhetjük magunkat ennek a csodás érdi családi háznak a fürdőszobájában, melynek egyik legfőbb adottsága, hogy nagy belmagasságához még hatalmas franciaablakok is tartoznak. Az ablakokon beáramló fény és a párás levegő lehetővé teszi, hogy a helyiség tele legyen cserépbe ültetett pálmafélékkel, a szabadon álló kád pedig az igazi luxus érzésével ajándékozza majd meg a ház új tulajdonosát.

Még több képért kattintson a fotóra!

Két luxus fürdőszobával Szegeden

Két fürdőszobája is van ennek az újszegedi családi háznak, melyek közül mindkettő luxusszínvonalú kialakítást kapott. A kádas fürdőszoba uralkodó színei az elegáns arany és fehér, a duplamozsdós fürdőszoba egy ottománt is kapott, ami még inkább a szobák közé emeli a helyiséget. A zuhanyzós fürdőszoba épített zuhanyzója gyönyörű kék mozaikcsempét kapott, míg a helyiség többi részében fehér nagylapos csempék képviselik az eleganciát.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egyedi mosdópulttal Érden

Egy hatalmas sarokkád és egy walk-in zuhanykabin is helyet kapott ennek az érdi családi háznak a fürdőszobájában, de az igazi kuriózum a dupla mosdópult, a különleges íves kialakítással és a falat beborító tükörrel, üvegpolcokkal.

Még több képért kattintson a fotóra!

Vidám, praktikus és otthonos fürdőszoba Kaposváron

Egy kicsi tetőtéri helyiségben kapott helyet ennek a kaposvári családi háznak az emeleti fürdőszobája, de remekül megoldották a dolgot. A kád és a mosdó a tető ferde síkja alá került, az egyedi beépítésnek köszönhetően pedig nemcsak hogy egy sarokkád, de sok pakolóhely is elfért úgy, hogy a kád és a mosdó esztétikailag is szép egységet alkot. Csempének vidám, ugyanakkor otthonos sárga és kék csempéket választottak, amit néhány egyedi mintás csempe tesz igazán különlegessé.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egyedi walk-in zuhanykabinnal a VI. kerületben

Minden részletét belsőépítész tervezte ennek a VI. kerületi lakásnak, melynek fürdőszobájában az elegáns, visszafogott fehér és halványzöld az uralkodó. Az egyedi walk-in zuhanyzó, különleges íves zuhanyfalat, egyedi épített ülőkét, mozaikcsempét, esőztető- és kézi zuhanyfejet is kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások