Ezeket a színkombinációkat próbáld ki a nyáron!

Ingatlantájoló.hu 2019.06.05 13:49:29

Kipróbálnál valami újat? Akkor olvasd el legújabb összeállításunkat az idei nyár legjobb színkombinációiról, amik garantáltan nyarat varázsolnak otthonodba, de a többi évszakban is megállják majd a helyüket.


 

Ha pedig egynyári trendet szeretnél, ne feledd, nem muszáj a falra festened ezeket a pompás színeket, elég néhány kiegészítőt vásárolnod, amit ősszel majd könnyedén lecserélhetsz.

Ebben a VI. kerületi lakásban az idei nyár majdnem minden színét megtaláljuk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fekete csillogó fémekkel

Nyári színként valószínűleg nem a fekete jut elsőként eszünkbe, pedig az idei nyár slágerei épp a sötét színek lesznek. Méghozzá olyan fémes árnyalatokkal párosítva, mint az arany, az ezüst vagy a réz.

Ennek a IX. kerületi lakásnak a nappalijában domináns a fekete, több helyen csillogó arannyal kiegészítve.

Még több képért kattintson a fotóra!

Pasztell rózsaszín és kék

Ezek a világos színek már sokkal inkább emlékeztetnek a nyárra, és idén párban hódítanak, de nemcsak a babaszobákban. Visszafogott árnyalatuk ideális arra, hogy olyan mélyen textúrált anyagokkal párosítsuk, melyek élénkebb színben már túlságosan hivalkodóak lennének. Természetes anyagokkal igazán nagyszerűen mutatnak, ahogyan ebben a VIII. kerületi lakásban is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Ciklámen és türkiz

Ez az élénk színpárosítás ideális, ha energiával, élettel telivé szeretnénk varázsolni otthonunkat nyárra. Élénk árnyalatuk előnye, hogy nem kell belőlük sok kiegészítőt vásárolni ahhoz, hogy hatásosak legyenek. Ebben az angyalföldi lakásban például a fehér az uralkodó szín, de minden helyiségében megjelenik egy kis türkiz vagy ciklámen, esetleg mindkettő.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fehér és rattan

Egy tipikus nyári klasszikus, világos, szellős, légies, könnyed, ráadásul nagyon egyszerű megvalósítani. Rattan helyett persze választhatunk bármilyen más természetes anyagot, nádat, szizált vagy gyékényt is.

Kép forrása: pinterest.com

Sárga és barack

A naplemente színei különösen trendik idén nyáron, akár csak néhány apróbb kiegészítőt vásárolunk ezekben az árnyalatokban, akár nagyobb bútorokat, szőnyeget veszünk, vagy a falat festjük le ezekkel a színekkel.

Kép forrása: rsynews.com

Kék és fehér

Egy újabb tipikus nyári párosítás, ami soha nem megy ki a divatból, bár idén nyáron a tengerészkék helyett használjunk inkább világoskéket. Természetesen elsősorban csíkosban, és természetes anyagokkal lesz igazán nyerő ez a páros.

Ennek a siófoki lakásnak az egyik hálószobáját is tengerész stílusban álmodták meg.

Még több képért kattintson a fotóra!

Lila és türkiz

A ciklámen-türkiz kombinációhoz hasonlóan élettel tölti meg a teret, így kiváló választás olyan helyiségekben, melyek eddig kicsit unalmasak voltak. A lila a ciklámennél kicsit visszafogottabb, ezért hálószobába is remek lehet, ezüsttel is érdemes párosítani.

Kép forrása: behr.com

 

Hozzászólások