Ezek lesznek 2020 legmenőbb bútorai

Ingatlantájoló.hu 2019.12.23 07:29:20

Bár elsősorban időtálló bútorokat szeretünk vásárolni, azért valljuk be, mindenki kíváncsi az épp aktuális trendekre, még ha csak kisebb, könnyen lecserélhető bútorokból is szerzünk be néhány darabot.


 

A jövő évi trend épp a természetességről, a fenntarthatóságról és az újrahasznosításról fog szólni, azaz környezetbarát lesz. Nézzük, mire számíthatunk!

Fonott bútorok

Teljesen mindegy, hogy nádból, rattanból vagy bármilyen más természetes anyagból készülnek, a lényeg, hogy az elmúlt évek műrattan csodái után a valódi fonott bútorok lesznek a sztárok, a természetesség jegyében.

Képek forrása: housebeautiful.com

Néha elég néhány apróság is, ha trendi otthont szeretnénk, ebben a római parti lakásban például a hálószoba kapott fonott lámpaburát és napsugár tükröt.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kézműves termékek

Iparművészek saját kézzel készült termékei is nagyon népszerűek lesznek, ami szintén a természetességre való törekvést, a fenntartható trendeket erősíti. A kézműves termékeket egyediségük miatt is sokan választják majd.

Kép forrása: trees2money.com

Vintage minden mennyiségben

A vintage az elmúlt években óriási népszerűségre tett szert, és ha lehet, most még népszerűbb lett. Ennek egyik oka, hogy egy régi bútor felújításával szintén egyedi darabra lehet szert tenni, másik pedig az újrahasznosítás, aminek gondolata egyre több embert foglalkoztat. Ezt a debreceni családi házat vintage stílusban rendezték be, és akár a teljes berendezés is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Bármi, ami kék

Nemrég jelentette be a Pantone, hogy náluk az év színe a klasszikus kék lesz. Így számíthatunk arra, hogy divat lesz minden lakberendezési tárgy, ami kék színben tündököl. Ebben a II. kerületi lakásban mindenütt megjelenik a kék.

Még több képért kattintson a fotóra!

Ívelt vonalak mindenütt

Az új évben felejtsünk el mindent, ami szögletes, az ívelt, lágy vonalaké lesz a főszerep, az indamintáké és az aszimmetriáé.

Kép forrása: interiordesigngiants.com

Kint is bent is

Egyre többet használjuk majd otthonunk kültéri tereit, így egyre több bútor kerül majd kültérre, ami azt jelenti, hogy az időjárásálló bútorok lesznek a népszerűek, és elmosódnak a határok a kültéri és a beltéri bútorok között.

Kép forrása: materials-marketing.com

 

Hozzászólások