Ezek a nyaralók a legjobb balatoni strandok környékén vannak!

Ingatlantájoló.hu 2019.08.09 13:33:17

Hogy melyek a legjobb balatoni strandok? Természetesen mindenki számára más és más a kedvenc, így számtalan szubjektív listát tudnánk összeállítani.


 

Jöjjön hát a mi listánk, és néhány szuper nyaraló az általunk legjobbnak vélt balatoni strandok környékéről.

Balatoni panorámás családi ház az Alsóörsi strand közelében

Alsóörs strandját azért szeretik sokan, mert sok az árnyékos hely, ugyanakkor a napimádók is megtalálhatják kedvenc helyüket a parton, ami mégsem túlzsúfolt. Itt a strand közelében található ez a balatoni panorámás családi ház, mely 7 szobájával nagycsaládoknak és befektetőknek is ideális. A háromszintes ingatlan legalsó szintje alatt természetesen még egy borospincét is találunk, az első emelet pedig csodás panorámás terasszal rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Csodás kis házikó Balatonfűzfőn

Felejtsük el, amit eddig a klasszikus faházas, retró nyaralókról gondoltunk. Ugye, mindenkinek leginkább az jut eszébe róluk, hogy kívülről sötétbarnák és belsejükben is leginkább a barna szín az uralkodó, amitől borzasztó komorak. Nos, ezeket a nyaralókat is fel lehet újítani, méghozzá úgy, hogy rájuk se ismerjünk. Ez történt ezzel a balatonfűzfői házikóval is, melyben az uralkodó szín kívül-belül a fehér lett, egy kis kékkel megspékelve a tengerparti hatás kedvéért. Az ingatlan mindössze 5 percre van autóval a Föveny strandtól, ahol állítólag a legjobb balatoni büfé is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egyszobás apartman Balatonalmádiban

A Wesselényi strand Balatonalmádiban lehet, hogy népszerű, de épp emiatt drága és tömeg is van. Aki csendesebb strandot keres, annak a kedvence lehet a Káptalanfüred vagy a Budatava strand. Budataván találtuk ezt az egyszobás kislakást is, mely nemrég esett át teljes felújításon. A lakás csendes ablakai a Balatonra és a játszótérre néznek.

Még több képért kattintson a fotóra!

Frissen felújított családi ház Zamárdiban

Az északi partot a hegyek miatt szeretjük, a hegyek csodás látványát viszont a déli part nyújtja. A zamárdi szabadstrandról például pazar panorámában lehet részünk. Innen nem messze bukkantunk erre a frissen és kompletten felújított családi házra, mely nappali + 3 hálószobával várja új tulajdonosát.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások