Elfogadnál egy nyaralót, amit csak csónakkal lehet megközelíteni?

Ingatlantájoló.hu 2016.06.03 12:32:07

Számos népszerű úti cél van a világon, ám nyaraláskor sokan arra vágynak, hogy elvonuljanak a világ elől, így egyáltalán nem részesítik előnyben a túlzsúfolt nyaralóhelyeket. Valószínűleg így voltak ezzel ennek a norvég víkendháznak a tulajdonosai is, hisz az épületet egy aprócska szigeten húzták fel, melyet kizárólag csónakkal lehet megközelíteni.


Az építész és művész házaspár a Lund Hagem építészirodát bízták meg azzal, hogy a sziklákkal tarkított szigeten felépítsék ezt a fantasztikus, modern nyaralót. A sziklás terep kihívások elé állította a tervezőket, ezért az épületet a sziklákhoz erősített cölöpökre emelték, és hatalmas üvegfalakkal látták el, hogy a sziget csodálatos panorámáját a ház belsejéből is élvezhessék a tulajdonosok.


Forrás: Freshome.com

A két épületrészből álló víkendház, harmonikusan illeszkedik az őt körülvevő természeti környezetbe, melyet az enteriőrben felhasznált anyagok, a beton, a fa és a fém tovább fokoznak, az épület pedig egy terasszal is kiegészül, melyről lépcső vezet fel a tetőre.

Te is szívesen töltenéd hétvégéidet, szabadságodat egy ilyen nyaralóban? Bár Magyarországon nem tudunk olyan üdülőről, mely kizárólag csónakkal lenne megközelíthető, azért csendes helyen található ingatlanokból bőven akad választék, mutatunk is néhányat.

Néhány percre a termálfürdőtől, mégis csendes környezetben

Még több képért kattints a fotóra!

Tóparti nyaraló nyugodt környezetben, Faddon

Még több képért kattints a fotóra!

Pár száz méterre a Duna parttól Budakalászon

Még több képért kattints a fotóra!


Hozzászólások