Egyszerűen szép minimalista otthonokat mutatunk!

Ingatlantájoló.hu 2019.02.11 14:01:24

A minimalista stílust leginkább az egyszerűség, a funkcionalitás és a rend jellemzi. Bár sokak számára kicsit ridegnek tűnik, épp egyszerűségében rejlik a szépsége, és a letisztult vonalvezetés, az egyszerű formák által teremt harmóniát.


 

Mutatjuk a legszebb minimalista otthonokat az Ingatlantájoló kínálatából!

Wow életérzés Balatonfüreden

Családi háznak vagy akár nyaralónak is kiváló ez a balatonfüredi luxusvilla, melynek lenyűgöző belső tereihez belsőépítész és lakberendező munkája is hozzájárult. A nemrég felépült balatoni panorámás villa 240 nm-en, 5 szobával várja lakóit, udvarán terasz, medence szolgálja a kikapcsolódást.

Még több képért kattintson a fotóra!

Praktikusan berendezett kislakás a XI. kerületben

Mindössze 57 nm ez a magasföldszinti téglalakás a Bikás park közelében, praktikus elosztásának köszönhetően azonban egy amerikai konyhás nappali, két fél szoba, fürdőszoba, külön kézmosós WC és mosókonyha is helyet kapott benne. A hálószobák bár kicsik, az ide tervezett beépített szekrényeknek köszönhetően tágasnak tűnnek, és a többi helyiségben is megfelelő tárolási lehetőséget kínálnak a beépített bútorok.

Még több képért kattintson a fotóra!

Sorház Debrecenben, a Nagyerdő közelében

Debrecen Nyulason, tiszta levegőjű környezetben található ez a lakberendező által megálmodott sorházi lakás, mely nappali + 4 szobával várja új lakóit. Az ízlésesen berendezett otthonhoz udvar, terasz, erkély, garázs és kocsibeálló is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Befektetésre a VII. kerületben

A fejlődő Ligetváros remek befektetési lehetőséget kínál, itt található ez a 62 nm-es lakás, melyből két kisebb lakást alakítottak ki. A két felújított, galériás lakás dísze az átlátszó, lebegő lépcső, mindkét lakásban bérlő lakik, és kizárólag bérlőkkel együtt eladó, ezért elsősorban befektetési lehetőségként kiváló.

Még több képért kattintson a fotóra!

Belső kétszintes lakás az Andrássy úton

Az Opera szomszédságában, egy 1885-ben épült neoreneszánsz palota 4. emeletén található ez a belső kétszintes lakás, melynek felújításánál minőségi anyagok kerültek beépítésre. A nappali + 2 hálós lakás olasz gránit és Jura mészkő burkolatokkal, a szobákban pácolt tölgy parkettával és fafurnér belső ajtókkal várja új tulajdonosait.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások