Egyre nagyobb igény van rá: A belső kétszintes lakások

Ingatlantájoló.hu 2019.09.21 20:02:50

Hazánk egyik legritkább lakóingatlan típusa kétségtelenül a belső kétszintes lakás, de egyre nagyobb igény mutatkozik rá. Az ok egyszerű: egyesíti a kétszintes családi házak és a lakások előnyeit, ráadásul külföldön nagyon gyakori, így aki külföldről költözik haza, elképzelhető, hogy már itthon is ezt keresi.


 

Előnye, hogy a közösségi terek és a privát szféra két szinten jól elkülönül, ugyanakkor ideális azok számára, akik olyan környéken szeretnének élni, ahol családi házat egyáltalán nem, de belső kétszintes lakásokat elvétve azért még lehet találni, valamint azok számára, akik ritkán vannak otthon, és nincs idejük a kerttel, udvarral bajlódni.

Mutatjuk a legszebb belső kétszintes lakásokat az Ingatlantájoló kínálatából!

Örökpanorámával Sasadon

Egy társasház második emeletén található ez a nappali + 3 és fél hálószobás lakás, melyhez egy nagyobb és egy kisebb panorámás terasz és egy panorámás erkély is tartozik. A nappali az étkezővel egy helyiséget alkot, a konyha külön a közlekedőből nyílik, és átadóablakkal kapcsolódik az étkezős nappalihoz, de a lakás könnyen amerikai konyhássá alakítható. Az alsó szinten egy kádas és zuhanyzós fürdőszobát és egy mosdót is találunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Belső háromszintes álomotthon Vérhalmon

Ha a belső kétszintes lakások ritkák, akkor belső háromszintesből valószínűleg ez az egyetlen egy van az országban. Ennek a lakásnak pedig az a nagy előnye, hogy két bejárata van, így alsó szintjén egy külön nappali + 1 hálós lakást, míg a másik két szinten egy nappali + 2 hálós + dolgozószobás lakást alakítottak ki. A két lakás bármikor újra összenyitható, jelenlegi állapotában azonban ideális kétgenerációs családoknak, illetve a kisebbik lakás akár ki is adható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Két szinten két szoba Pécsett

Ha vannak igazán nagy, akkor vannak igazán kicsi belső kétszintes lakások is. Ez a Pécs Egyetemvárosban található lakás mindössze egy amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával és hálószobával rendelkezik, melyek közül a háló és a fürdő került az emeletre. A 43 nm-es lakás csigalépcsőt kapott, hogy minél kevesebbet foglaljon el az alapterületből, a lakás első lakásnak, fiatal pároknak ideális.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panorámával Sas-hegyre a XI. kerületben

Igazi családi otthon ez a nappali + 3 hálószobás lakás Sasadon. Az ingatlan remek elosztással rendelkezik, alsó és felső szintjén is van külön fürdőszoba és WC, a tetőtér ferde síkját pedig mindenütt gardróbokkal, beépített szekrényekkel használták ki. A lakáshoz tartozik egy terasz, a társasház közös udvarán medence, szauna, játszótér is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Napfényes otthon Zuglóban

Törökőrön, egy társasház 7. emeletén, a tetőtérben található ez a nappali + 2 fél szobás lakás, mely sok tetőablakának köszönhetően rendkívül világos. Alsó szintjén amerikai konyhás nappali, hálószoba gardróbszobával és egy fürdőszoba, felső szintjén egy hálószoba található. Igény szerint akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tágas családi otthon Debrecen belvárosában

Nagycsaládosoknak is ideális ez a debreceni lakás, mely alsó szintjén amerikai konyhás nappalival 1 hálóval és egy félszobával (mely jelenleg gardróbszoba), felső szintjén társalgóval és 3 fél szobával várja új tulajdonosait. A lakás mindkét szintjén külön fürdőszoba és WC is található, nappalijához egy erkély is kapcsolódik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások