Ebben a 3 szintes penthouse lakásban lakott valaha Demi Moore

Ingatlantájoló.hu 2019.11.09 18:22:53

A sztárok kedvelt székhelye - Hollywoodon kívül természetesen - Manhattanben van, ahol szinte már minden hírességnek van vagy volt már lenyűgöző, panorámás penthouse lakása. Most egy ilyen gyöngyszemet hirdetnek eladásra, mely valaha mellesleg Demi Moore otthona volt.


 

Az ingatlan a három legfelső szintet foglalja el a Central Park nyugati részén és a 74. utca sarkán álló ikonikus San Remo épületben, mely még 1930-ban épült. Az épület egyébként egyike volt az első, lakosok számára épült ikertornyos felhőkarcolóknak, a lenyűgöző apartman pedig a déli torony 26., 27. és 28. emeletét foglalja el.

Mindez több mint 743 nm alapterületet jelent, panorámával mind a 4 égtájba, a Central Parkra, a városra és a Hudson folyóra egészen a Washington hídig. Az apartmanba természetesen privát lifttel juthatunk fel, ami egy lenyűgöző, dupla belmagasságú előtérbe nyílik, amely szintén rendelkezik egy dupla belmagasságú panorámaablakkal és egy gyönyörű falépcsővel, ami a második szintre visz tovább.

Az alsó szinten található továbbá egy tágas és kifinomult eleganciával berendezett nappali, egy könyvtár, egy csodás étkező, és egy konyha, melyben reggelizősaroknak és étkezőasztalnak is jut hely. A konyha egyébként, mint minden más helyiség szintén panorámás. Egyik panorámaablaka épp a mosogató felett van, így – bár nyilván felszerelték mosogatógéppel is – még mosogatni is öröm lehet emellett a fantasztikus panoráma mellett.

A második szinten kaptak helyet a hálószobák, összesen 5, melyek közül a legnagyobb a sarok hálószoba, mindkét falon panorámás ablakokkal. 3 fürdőszoba és egy személyzeti szoba is található még ezen a szinten.

A harmadik szint mind közül talán a legizgalmasabb, dupla belmagasságával, galériájával és az őt körülvevő terasszal. Ez az a szint, ami Manhattan egyik legjobb buli helyszínévé teszi ezt az apartmant, itt található egy hatalmas dupla belmagasságú buliszoba, melyen két sorban futnak végig a panorámás ablakok, és teraszajtók, és kapcsolódik hozzá egy konyha is a vendégek kiszolgálásához.

Mindez egyáltalán nem hátrány, tekintve, hogy a háznak már olyan lakói is voltak, mint Diane Keaton, Steven Spielberg vagy Glenn Close, így itt mindig van kit vendégségbe hívni, akár a szomszédok közül is. A galérián pedig egy dolgozósarok található, egy fürdőszoba és egy játékszoba, amit akár vendégszobának is át lehet alakítani.

Maga az épület pedig a csodás panorámán kívül még olyan extrákat is kínál, mint a rekreációs szoba, egy csúcskategóriás fitnesz centrum, mosoda, kerékpár parkoló, privát kert, gyönyörű hall és kifogástalan személyzet.

A lélegzetelállító apartmant egyébként 50 millió dollárért kínálják, ami 15 milliárd forintot jelent. Erre már egy lottónyeremény sem elég, de a fotókat azért érdemes megnézni a gyönyörű ingatlanról. Magyarországon pedig szerencsére ennél jóval olcsóbban is találunk luxus kivitelű, penthouse lakásokat. Íme, néhány:

Belső kétszintes álomotthon a II. kerületben

Még több képért kattintson a fotóra!

Körben terasszal a III. kerületben

Még több képért kattintson a fotóra!

Panorámával a Dunára és a Budai hegyekre Vizafogón

Még több képért kattintson a fotóra!

Külföldi képek forrása: today.com

 

Hozzászólások