DIY ötletek, amik simán beleférnek a hosszú hétvégébe!

Ingatlantájoló.hu 2019.03.14 15:15:24

Van már terved a hosszú hétvégére? Ha nincs, vagy ha az időjárás közbeszól, akkor is adunk néhány tippet, amitől szebb lesz az otthonod.


 


Ál-rézágy egyszerűen

Mindig is szerettél volna egy rézágyat? Vagy csak szeretnél valami csillogót a hálószobádba? Ha unod az ágyad fejtámláját, néhány óra alatt letapétázhatód rézszínű öntapadós fóliával. Természetesen választhatsz ezüstöt és aranyat is.

Ha nincs fejtámlád, vagy például textilborítású, dekorálhatod a mögötte lévő falat is, ahogyan ebben a III. kerületi lakásban is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Akril fürdőkád tálca

Ha igazi spa fürdőszobát szeretnél, elengedhetetlen egy fürdőkád tálca. Könnyen el is készítheted, mindössze két egyforma akril lapra, műanyag keretre és két fogantyúra lesz szükséged.

Betonba mártott váza

A mártott festéssel készült vázák, bútorlábak nagyon menők mostanában, de miért ne márthatnánk egy vázát betonba?

Ennek a II. kerületi lakásnak a hálószobájában egy festett verzió kapott helyet az éjjeliszekrényen.

Még több képért kattintson a fotóra!

Vidám szennyestartók

Ezekhez a vidám szennyestartókhoz nem lesz másra szükséged, csak egy kis festékre, és öntapadós betűkre. A szennyeskosarak alját fesd be, a felső részükre pedig ragassz tetszés szerinti szöveget a betűkből. Az öntapadós betűk ezeken a fonott felületeken valószínűleg nem ragadnak meg, ezért használj erősebb ragasztót. Vagy használhatsz textilbetűket is, amiket a kosarakra varrhatsz.

Ragyogó lámpabura arannyal

A lámpaburáknak általában csak a külseje színes, pedig a belsejüket aranyra vagy akár ezüstre festve rendkívül mutatósak lehetnek, különösen, hogy a csillogó felület szórja a fényt.

Ha szeretjük a csillogást, bármilyen bútort lefesthetünk. Ebben az V. kerületi lakásban az előszobai konzolasztal kapott ezüst színt.

Még több képért kattintson a fotóra!

Láthatatlan könyvtámasz

Hogy miből készíthetsz láthatatlan könyvtámaszt? Hát két régi könyvből, amit már nem olvasnál, de mutatós a borítója. A projekthez természetesen szükség lesz két egyszerű könyvtámaszra is, amelyekhez a könyveket hozzáerősíted.

Konyhai tárolóedények

Megunt konyha tárolóedényeidet feldobhatod, ha a tetejüket lefested arannyal, ezek után már csak egy szép kis vignettát kell rájuk ragasztani.

Külföldi képek forrása: thespruce.com

 

Hozzászólások