Diane Keaton mesés háza csak egy háztömbnyire fekszik Laguna Beach-től. És most épp eladó!

Ingatlantájoló.hu 2019.07.21 04:10:22

Természetesen olyan áron - potom 4,29 millió dollárért - ami miatt a legtöbben csak álmodozhatunk arról, hogy ilyen tengerparti házunk legyen, de így hogy piacra került legalább bekukkanthatunk, és megnézhetjük, milyen is belülről.


 

Mondanunk sem kell persze, hogy a gyönyörű villa hatalmas, 5 hálószobával rendelkezik. Földszintjén egy tágas, levegős amerikai konyhás nappalit találunk, ahonnan több teraszajtó is nyílik a házat körbeölelő, hangulatos udvarra. Szintén ezen a szinten találunk egy hálószobát kis zuhanyzós fürdőszobával, és teraszkapcsolattal.

Az emeleten két hálószoba osztozik egy tengerre panorámás teraszon, egy másik szoba hálóként, dolgozóként vagy gyerekszobaként is szolgálhat. És az igazi különlegesség az a lakosztály, amelyben nappali, háló, fürdőszoba és egy teakonyha is van, így akár önálló apartmanként is használható.

A kertet egy szökőkút és egy koi-tó teszi különlegesebbé. A garázsban pedig 3, a szépen kövezett bejárón további 4 autó is parkolhat.

Képek forrása: compass.com

A mesés ingatlan ára forintra átszámítva nem csekély összeg: 1 244 millió forint, megnéztük, mit kaphatunk itthon hasonló áron.

Luxusvilla Rózsadombon

Még több képért kattintson a fotóra!

Hegyoldalba épült luxus családi ház Széchenyi-hegyen

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások