Debrecenbe kéne menni!

Ingatlantájoló.hu 2019.04.15 13:30:50

És ha már ott járunk, lakást venni, hiszen a cívisváros sokakat vonz, elsősorban a környező kisebb településekről, de akár az ország más részeiből is.


 

Debrecen az ország legnépesebb vidéki városa, és lakosságszáma még az elmúlt években is növekedést mutatott más városokhoz képest. Fejlődését egyetemének is köszönheti, mely a legnagyobb az országban, így a városban sokaknak megélhetést biztosít, akár a kapcsolódó szolgáltatásokon keresztül, akár úgy, hogy aki teheti, lakáskiadással próbál jövedelemhez jutni.

A városban tehát sokan keresnek mind saját célra, mind befektetési célból lakást, és a kínálat, mint minden nagyvárosban itt is elég változatos. Nézzük hát a legszebb debreceni ingatlanokat az Ingatlantájoló kínálatából!

Luxus villa Debrecen kertvárosában

A város új kertvárosi lakóparkjában áll ez az exkluzív villa, mely 4 évvel ezelőtt épült. A ház nappali + 5 szobával várja új lakóit, és olyan extrákkal rendelkezik, mint a szauna, borospince, télikert, geotermikus hűtés-fűtés, napkollektor vagy a kemence a kertben, csakhogy néhányat említsünk a legfontosabbak közül.

Még több képért kattintson a fotóra!

Álomlakás Nagyerdőben

A debreceni Nagyerdő többek között arról híres, hogy itt szinte csak exkluzív ingatlanok kaphatnak helyet, legyen szó akár lakásról, akár családi házról. Ilyen ez a társasházi lakás is, mely magas minőségű anyagokkal lett felújítva és nappali + 3 szobával rendelkezik. A lakás napfényes és csendes, garázs és tároló is tartozik hozzá, és vételára a teljes berendezést tartalmazza.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi barokklakás az Óvárosban

Az Óváros hangulatához természetesen a klasszikusabb enteriőr illik, mint amivel ez a különleges barokklakás is rendelkezik. A barokk berendezés ellenére a lakás inkább elegáns, mint hivalkodó, hatalmas terasszal és egyedi hívós lakáslifttel is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Praktikusan átalakított panellakás Egyetemvárosban

Egyetemvárosban egy panelprogramon átesett panelház 6. emeletén helyezkedik el ez a másfél szobás lakás, mely átalakításakor praktikus elrendezést kapott. Az apró panelkonyha helyett itt egy tágas étkezőkonyhát találunk, amelyből tágas nappali nyílik, és innen léphetünk a hálószobába. Az előszobában egy hatalmas gardróbszekrény is helyet kapott, a bútorok igény szerint megvásárolhatóak.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos családi ház Homokkertben

2015-ben épült ez a fiatalos családi ház, mely Homokkertben található. A ház napfényes és tágas terasszal rendelkezik, sok tárolóhelyet találunk benne és egy fűthető duplagarázs is tartozik hozzá. Nappali + 5 hálószobával várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

 

Hozzászólások