Csodaszép családi házakat mutatunk!

Ingatlantájoló.hu 2018.11.06 14:48:30

Új építésű lakások ide, panelprogramban felújított lakások oda, az emberek többsége azért mégis csak arra vágyik, hogy egyszer majd családi házba költözhessen.


 

Az Ingatlantájoló e heti válogatásában ezért a legszebb családi házak közül szemezgettünk.

Tágas otthon nagycsaládoknak vagy két generációnak Aranyhegyen

A III. kerületben, Aranyhegyen áll ez a 300 nm-es családi ház, mely amerikai konyhás nappali + 4 hálószobával, a tetőtérben plusz 2 szobával és a földszinten egy különálló lakrésszel várja, hogy akár egy kétgenerációs sok gyermekes család birtokba vegye. A szülői háló természetesen külön fürdőszobával és gardróbbal rendelkezik, a kikapcsolódást kerti sütögető, terasz és borospince szolgálja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörű medencés ház Ürömön

2006-ban mediterrán stílusban épült ez a szintén tágas családi ház Ürömön, mely nappali + 4 hálószobával várja, hogy egy nagyobb család beköltözzön. A szuterén + 2 szintes családi házban szauna és konditerem is helyet kapott, a kertben pedig medence szolgálja a kikapcsolódást.

Még több képért kattintson a fotóra!

Álomszép ikerfél Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár családi házas övezetében az autópálya felhajtó közelében helyezkedik el ez a 2007-ben épült ikerház, melynek egyik fele vált most eladóvá. A kétszintes, 96 nm-es ingatlan nappali + 3 hálószobával rendelkezik, fűtését kondenzációs kazán biztosítja. A házat 350 nm-es, örökzöldekkel teleültetett kert veszi körbe, melynek része egy frissen térkövezett terasz és egy grillkemence is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tágas ház hatalmas telken, Kecskeméten

Kecskeméten, a Ladánybenei úton található ez a 163 nm-es családi ház egy 3000 nm-es telken. A 2011-ben épült ingatlan nappali + 4 hálószobával egy nagyobb család számára is kényelmes lehet, fűtését padló-, fal- és mennyezet hűtés-fűtés biztosítja, de kandallóval is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szaunával és házimozival Miskolcon

Miskolc Szirmán áll ez az igényesen megépített családi ház, mely nappali + 2 hálószobával várja új tulajdonosait. A 120 nm-es családi ház 2007-ben épült, házimozi beépített vetítővel és eredeti finn szauna is található benne.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások