Csodás otthonokkal vár a „vizek városa”: Tata

Ingatlantájoló.hu 2019.08.15 20:28:04

A Tatabányától 9 km-re fekvő Tata szépsége mindenkit elvarázsol. A város tórendszere, vára sok turistát csalogat, a kiváló közlekedésnek köszönhetően – az M1-es autópálya, és az 1-es főút is átszeli a települést – a város virágzik, folyamatosan fejlődik. A közeli Tatabánya is sok munkalehetőséget biztosít, így Tata azok számára is opció lehet, akik Tatabányán dolgoznak, de kertvárosias környezetben szeretnének élni.


 

Nézzük, milyen ingatlanokat találunk Tatán az Ingatlantájoló kínálatában.

Álomház a Várárok tövében

A város szívében, egy ősfás, patakkal átszelt telken áll ez a gyönyörű, nappali + 4 hálószobás családi ház. Az alig 10 éve épült ház dupla belmagasságú, lambériázott mennyezetű, sok tetőablakos nappalival rendelkezik, melynek dísze a lépcső, és az egyedi festett üveg mennyezeti lámpa, a hozzáillő festett üveg karnisokkal, és bejárati ajtóval.

Még több képért kattintson a fotóra!

Belső kétszintes lakás várra panorámás terasszal

Tata belvárosában egy 3 lakásos társasház 2. emeletén található ez a belső kétszintes lakás, mely nappali + 4 hálószobával rendelkezik. A lakás terasza a Várra néz, szépen felújított állapotban várja új lakóit.

Még több képért kattintson a fotóra!

Energiatakarékos családi ház beépíthető tetőtérrel a központhoz közel

Tóváros központjától néhány percnyi sétára található ez a családi ház, melyet 2014-ben egy korábbi épület részleges elbontásával építettek. Az ingatlan rendkívül energiatakarékos, azon felül, hogy hőszigetelt, fűtését elektromos panelek biztosítják, melyekhez napelem termeli az áramot. A ház földszintjén amerikai konyhás nappali és 2 hálószoba kapott helyet, a galérián dolgozószoba található, a tetőtér további beépítésével a lakótér tovább bővíthető.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy éve épült sorházi otthon közel az Öreg-tóhoz

2018-ban épült ez a kétszintes sorházi lakás, mely nappali + 3 hálószobával várja új lakóit. Fürdőszoba mindkét szintjén található, kis kert is tartozik hozzá terasszal, családok számára ideális. Az ingatlan az Öreg-tóhoz közel található, tartozik hozzá egy beálló is a mélygarázsban.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kompletten felújított lakás a központban

Amerikai konyhás nappalival + 2 hálószobával rendelkezik ez az erkélyes lakás, mely 2 éve esett át komplett felújításon. A társasház kívülről hőszigetelt, a lakás hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, felújítása a vezetékeket, a burkolatokat az összes külső és belső nyílászárót, a konyhát és a fürdőszobát is érintette, hangulatos erkély is tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörű, tágas családi ház Agostyánon

Tata-Agostyán Tata felőli részén áll ez a szép családi ház, mely 1995-ben épült, és amelyet azóta is folyamatosan karban tartottak. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával várja új lakóit, 2 loggiája és terasza is van, duplagarázs tartozik hozzá.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások