Csodás nyaralók a Balaton ékkövén, Tihanyban

Ingatlantájoló.hu 2018.06.13 13:34:38

Tihanyt méltán nevezhetjük a Balaton ékkövének, hiszen a magyar tengerbe nyúló félsziget, két saját belső tóval, minden irányban páratlan panorámával, levendulaültetvényekkel és számos kulturális értékkel is rendelkezik.


 

Mindez persze az ingatlanárakon is meglátszik, így nincs könnyű helyzetben, aki itt szeretné megtalálni álmai nyaralóját. Aki itt keresgél, általában nem is ragaszkodik annyira a vízpart közelségéhez, a panorámás nyaralók sokkal népszerűbbek a településen. Elhoztuk a legszebbeket az Ingatlantájoló kínálatából.

Tihanyi terméskőből épült nádtetős nyaraló Óváron

A Balaton keleti medencéjére panorámás ez a két épületből álló ingatlan Tihany Óvári részén. A két épület 1987-ben épült, a 150 nm-es ház szinteltolásos, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, étkező és konyha található benne. Fűtését cserépkályha biztosítja, terasza panorámás. A hátsó nyári lak szintén nádfedeles, kiválóan alkalmas vendégek fogadására.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kompletten felújított nyaraló a yacht kikötő közvetlen közelében

2016-ban esett át teljes felújításon ez az 54 nm-es nyaraló, mely a Kopaszhegyen található. Földszintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba és kamra található, emeletén pedig egy nagy hálószoba kapott helyet, melyről egyenesen a balatoni panorámás erkélyre léphetünk. A csodás panoráma a földszinti teraszról is megcsodálható, az ingatlan akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Örökpanorámás, medencés luxusnyaraló

2850 nm-es, örökpanorámás telken helyezkedik el ez a 2004 épült luxusnyaraló, mely nappalival, konyhával, 2 hálószobával, 2 fürdőszobával és egy dolgozószobával várja új tulajdonosát. Az épületben gőzkabin is található, és az ingatlan 2016 óta egy medencével is büszkélkedhet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Panzióként üzemelő panorámás ingatlan

Jelenleg panzióként működik ez a 6+4 félszobás, 260 nm-es ház Tihany egyik legszebb utcájában. Az 1288 nm-es panorámás telken elhelyezkedő ingatlan minden egyes apartmanja balatoni panorámás terasszal rendelkezik. Az udvaron fűthető medence, napozóterasz és grillsarok is található.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások