Csodás családi házak az Alpok lábainál

Ingatlantájoló.hu 2019.08.12 15:51:13

Igazi kis ékszerdoboz az Alpokalján Kőszeg városa, mely elhelyezkedése révén mindig jelentős gazdasági szerepet töltött be.


 

A rendszerváltás óta részben a turizmusnak, részben az osztrák határ menti elhelyezkedésének köszönhetően virágzik a kis város, melynek ingatlanpiacán érdemes szétnézni. Mi is szétnéztünk az Ingatlantájoló kínálatában és gyönyörű családi házakat találtunk.

Igazi beleszeretős otthon a Szabó-hegyen

Csendes, erdős területen, az Alpannonia túraútvonal közelében helyezkedik el ez a 3 szintes családi ház, mely 2 külön bejárata révén akár két generációnak is ideális lehet, vagy részben kiadható. A 2014-ben épült, újszerű állapotú házban a hófehér falak, a fa természetes színe és a kék az uralkodó, amitől a ház természetközeli és légies. A ház 2+4 fél szobával várja új lakóit, első szintjén elhelyezkedő nappaliját és konyha-étkezőjét hatalmas terasz öleli körbe.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kétgenerációs családi ház csendes helyen

Két generáció részére ideális ez a két épületből álló családi ház, melynek főépületében egy nagyobb, nappali + 6 szobás + hobbiszobás otthon, kisebb, udvari épületében pedig egy kétszobás lakás kapott helyet. Egy külön épületrészben finn szauna, pihenősarok és fürdő szolgálja a kikapcsolódást, és egy kemencés nyári konyha is tartozik az ingatlanhoz.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos sorházi lakás a kertvárosban

Kőszeg kertvárosi részén helyezkedik el ez a kétszintes sorházi lakás, melynek alsó szintjén nappali, konyha, étkező, felső szintjén 2 szoba kapott helyet, de a ház a tetőtér beépítésével tovább növelhető. Az ingatlanhoz 2 garázs is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörű családi ház a Szabó-hegy lábánál

Kisebb családok is megtalálhatják otthonukat Kőszegen. Ez a családi ház nappali + 3 hálószobával rendelkezik, így ideális egy kétgyerekes család számára. Az ingatlan csendes helyen van, 10 éve épült, újszerű állapotban várja új tulajdonosait.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szép családi ház az Óvárosban

Kőszeg hangulatos óvárosi részén, egy csendes mellékutcában áll ez a szép családi ház, melynek szuterén részén helyet kapott egy kétszobás lakrész, így otthoni vállalkozás céljára ideális. A földszinten és a tetőtérben egy nappali + 3 hálószobás lakás található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Gyönyörűen felújított villa a múlt század elejéről

Az 1900-as évek elején épült ez a csodaszép villa, melyet 2000-ben kompletten felújítottak. Az 5 szobás villa 2 konyhával és több fürdőszobával is rendelkezik, így két bejáratának köszönhetően, akár két külön lakrész is kialakítható benne. A csodás épületet ősfás park veszi körbe.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások