Csinos kis lakások Budapest egyik legnépszerűbb lakótelepéről

Ingatlantájoló.hu 2019.09.23 14:59:58

Hogy melyik a főváros legnépszerűbb lakótelepe, arról sokáig vitatkozhatnánk, de tény, hogy az egyik kedvenc a Pók utcai lakótelep.


 

Népszerűségét minden bizonnyal a Római-part közelségének köszönheti, és annak, hogy az egyik legfiatalabb lakótelepként sokkal zöldebb, mint más lakótelepek. A népszerűség természetesen sajnos az árakon is meglátszik. Nézzük, melyek a legszebb lakások a Pók utcai lakótelepen, az Ingatlantájoló kínálatából!

Felújított lakás egyedi megoldásokkal 50 m-re a Dunától

Egy 3 emeletes társasház első emeletén található ez az 1+2 fél szobás lakás, melynek felújításánál sok egyedi, ötletes megoldást alkalmaztak. A legszebb a konyha lett, mely sokkal tágasabb lett, mint más panellakásokban, de figyelemreméltó a nappali és a fürdőszoba is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Minden hálószobához gardróbbal a Szentendrei út közelében

Egy négyszintes lapos tetős ház második emeletén, a lakótelep Szentendrei úthoz közeli szélén helyezkedik el ez az 1+3 fél szobás lakás, melynek mindhárom fél szobája a belső parkra néz. A 3 fél szoba közül kettő hálószoba, a harmadik gardróbszoba, de a másik hálóhoz is tartozik egy gardrób. A tágas nappaliban az étkező is helyet kapott, az ablakok műanyagok, a nappali és a nagyobbik hálószoba klímás.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szép, erkélyes lakás egy cseréptetős házban

Egy cseréptetős ház második emeletén helyezkedik el ez a 2 és fél szobás lakás, melyhez erkély is tartozik. A lakás felújított, szobáiban laminált padló, a többi helyiségben járólap burkolatot kapott, klímás. Nappalija és tágas konyhája között egy étkező is helyet kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Könnyen amerikai konyhássá alakítható lakás pár percre a Római strandfürdőtől

Csendes, parkos részen található ez az 1+3 fél szobás lakás. Nagy konyha-étkezőjéből nyílik a konyha, így könnyen amerikai konyhássá alakítható. A lakás világos, erkéllyel is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Befektetésnek ideális garzon a Római part közelében

Jelenleg bérlő lakik ebben az egyszobás, felújított lakásban, aki továbbra is szívesen maradna, így az ingatlan befektetésnek ideális. Igény szerint azonban bérlő nélkül is megvásárolható, első lakásnak tökéletes.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások