Bányászvárosból modern város: Tatabánya

Ingatlantájoló.hu 2019.07.08 13:50:04

Tatabánya bányászatának köszönhetően fénykorát a 80-as évekig élte, amikor elkezdtek a bányák kimerülni. A rendszerváltás ennél is nagyobb változásokat hozott, a városnak azonban sikerült mára átalakítania gazdasági szerkezetét, és újból talpra állnia.


 

Ebben természetesen közrejátszott kedvező elhelyezkedése is, hiszen a várost érinti az M1-es autópálya, és a Budapest-Hegyeshalom-Rajka vasútvonal is átszeli, így a település nemcsak megyei, hanem regionális és országos csomóponttá is válhatott.


Kép forrása: pixabay.com

A város sok ember számára biztosít munkalehetőséget, így ingatlanpiaca is élénk. Nézzük, mit találunk Tatabányán az Ingatlantájoló kínálatában!

Álomszép családi ház Alsógallán

A város központjához közel, egy saroktelken áll ez a luxus családi ház, melyet gyönyörű kert vesz körül. A tetőtér beépítéses családi ház amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával, 2 fürdőszobával várja új lakóit. Egyik emeleti hálószobája külön fürdőszobával, gardróbbal és terasszal rendelkezik. Szobáit trópusi fa parketta borítja, fűtését kondenzációs kazán biztosítja, hőszigetelt fa nyílászárókkal rendelkezik, szaunával, jakuzzival, központi porszívóval felszerelt, csak hogy néhányat említsünk a rengeteg extra közül.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hatalmas birtok elvonulni vágyóknak Körtvélyespusztán

A Vértesben található ez a gyönyörű birtok, ami tökéletes azok számára, akik maguk mögött hagynák a város forgatagát, ugyanakkor rendelkeznek autóval, hogy könnyen bejussanak a városba, ha mégis szükség van valamire. A több mint 3200 nm-es telken elhelyezkedő kúria nappali + 7 és fél szobával, 2 fürdőszobával, télikerttel, szaunával, gardróbbal, nyári konyhával, jakuzzival, medencével és egy vízteres cserépkályhával is rendelkezik. Akár turisztikai célra is hasznosítható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tóra panorámás családi ház Síkvölgypusztán

Síkvölgypuszta azért már kicsit közelebb található a város központjához, itt áll ez a 2018-ban teljesen felújított családi ház, mely 3 szinten, amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával és 2 fürdőszobával várja új lakóit. Az épülethez hatalmas, fedett terasz is tartozik, melyről a tóra nyílik panoráma.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított lakás Dózsakertben

Dózsakert egyik tégla építésű társasházában található ez a szép, felújított kétszobás lakás. A lakás szobáit laminált padló, többi helyiségét járólap borítja, konyhája szép, gépesített, fürdőszobájában sarokkád található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Felújított panellakás a Bánhidai lakótelepen

A Bánhidai lakótelep egyik panelházának 2. emeletén található ez a 2 szoba hallos panellakás. A felújított panellakás hőszigetelt ablakokkal, több ponton záródó biztonsági ajtóval, új beltéri ajtókkal, radiátorokkal, új burkolatokkal, beépített szekrénnyel rendelkezik. A konyhabútor szagelszívóval a vételár részét képezi. Az ingatlanhoz tartozik még egy közös és egy 2 nm-es saját tároló, és ingyenes parkolási lehetőség.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szép tetőtéri lakás a Bárdos lakóparkban

A központ közvetlen közelében, a Bárdos lakóparkban található ez a 3. emeleti, tetőtéri lakás, mely amerikai konyhás nappalival + 2 hálószobával várja új lakóit. Az újszerű állapotban lévő társasház szigetelése modern technológiával készült, a távfűtéses lakás egyedi mérőórával felszerelt, így fenntartása gazdaságos.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások