Az idei ősz sztárja az égetett narancs lesz!

Ingatlantájoló.hu 2018.09.20 13:48:00

Megszokhattuk már, hogy ősszel minden lakásban megjelennek kisebb vagy nagyobb mértékben a narancs különböző árnyalatai, az idei ősz azonban vitathatatlanul az égetett narancs élénk színéről fog szólni.


 

Tudjuk, ez egy nagyon erős árnyalat, amivel könnyű lehet túlzásokba esni, ezért is mutatjuk meg, hogyan lehet úgy integrálni a lakberendezésbe, hogy ne legyen nyomasztó.

Festés: Talán a festésnél kell a legjobban vigyáznunk. Ha mind a négy fal festését túlzásnak érezzük, próbáljuk ki az égetett narancsot csak egy kiemelt falon. Bárhogy is döntünk, válasszunk mellé erős kontrasztként semleges színeket az egész szobában.

Kép forrása: freshome.com

Bútorok: Ha úgy döntünk, hogy a fal helyett inkább a bútorokon jelenítenénk meg ezt az élénk színt, akkor egy bútordarab bőven elég lesz. Természetesen ezek után ez a bútor lesz a szoba fókuszpontja.

Ennek a VI. kerületi lakásnak a nappalijában több élénk szín is ismétlődik, de kétségtelen, hogy az égetett narancs színű babzsákfotel a szoba legfeltűnőbb darabja.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egy tágas, világos konyhában azonban akár az egész konyhaszekrény is égetett narancs színű lehet.

Kép forrása: freshome.com

Kiegészítők: Ha kifejezetten csak az őszre választjuk az égetett narancs színt, akkor érdemes csak kiegészítőket vásárolnunk ebben az árnyalatban. Gondoljunk elsősorban a lakástextilekre és a dísztárgyakra, és ne csak egy, hanem több kiegészítőt is vásároljunk a szoba minden pontjára.

A díszpárnákon, a lámpaburákon és a szőnyegen is visszaköszön az égetett narancs ennek a debreceni családi háznak a nappalijában.

Még több képért kattintson a fotóra!

Ne felejtsük el, hogy az idei évben a bársony a legtrendibb anyag, ha lakástextilekről van szó. Válasszunk valamit égetett narancs színű bársonyból.

Kép forrása: decorilla.com

Akár kültéren is

Az égetett narancs színt akár kültéren is alkalmazhatjuk. Az élénk színű bejárati ajtók most amúgy is divatosak, miért ne választhatnánk ezt az árnyalatot?

Kép forrása: freshome.com

 

Hozzászólások