Ami soha nem megy ki a divatból: A fehér metrócsempe

Ingatlantájoló.hu 2019.07.08 05:05:06

Hogy a fehér csempe unalmas? Ha metrócsempéről van szó, akkor egészen biztosan nem. A metrócsempe ugyanis hihetetlenül stílusos, és ha fehéret választunk, akkor még attól sem kell tartanunk, hogy kimegy a divatból, mint valamilyen egynyári trendi szín.


 

Hozunk néhány bizonyítékot konyhákból és fürdőszobákból egyaránt.

Hófehérben

Sokan vannak, akik számára a konyha színe a hófehér. Számukra tökéletes megoldás lehet a fehér metrócsempe, ami egy kis izgalmat visz az egyhangúságba. A fehér falak és szekrények remek hátteret adhatnak például a rozsdamentes acél gépeknek, vagy a sötét színű munkalapnak is.

Kontrasztban

Persze az is remek, ha egy helyiség nem tökéletesen hófehér, hanem kontrasztként használjuk a fehér metrócsempét valamilyen sötét színhez, például feketéhez, vagy sötétkékhez, ahogyan ennek a VII. kerületi lakásnak a fürdőszobájában is láthatjuk.

Még több képért kattintson a fotóra!

Élénk színekkel

Természetesen feldobhatjuk a hófehér konyhát élénk színű kiegészítőkkel is. Sőt akár a fal is kaphat valamilyen élénk színű árnyalatot.

Sötétebb fugával

Másik remek megoldás lehet, ha sötétebb fugát használunk, ahogyan ennek a IX. kerületi lakásnak a konyhájában is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Pasztellszínekkel

A fehér csempe pasztellszínekkel is remekül mutat, a fürdőszobában, letisztult vonalvezetésű minimalista vagy kortárs berendezéssel nyugalmat, harmóniát áraszt, ahogyan az alábbi képen is látható.

Külföldi képek forrása: homedit.com

 

Hozzászólások