Álomszép sorházakat mutatunk

Ingatlantájoló.hu 2019.10.17 14:01:44

Ahogyan az ikerház, úgy a sorház is egy alternatíva lehet arra, hogy egy családi ház áránál jóval kedvezőbb áron legyen kertes házunk.


 

A hátrányai természetesen ennek is megvannak, hiszen nem egy, hanem két szomszéddal lehet közös falunk, és az ablakaink is csak két irányba nézhetnek, hacsak nincs olyan szerencsénk, hogy egy szélső sorházi lakáshoz jutunk, aminek akár a kertje is nagyobb lehet. És igen, a másik probléma, hogy a kert elég kicsi, de aki nem kertészkedni akar, csak egy kis zöld felületet, annak pont ideális, hogy nem kell a kerttel sokat bajlódnia.

Nézzük a legszebb sorházakat az Ingatlantájoló kínálatából!

Exkluzív szélső sorházi lakás Kecskeméten

Kecskemét, Hunyadivárosban található ez a 2016-ban épült szélső sorházi otthon, mely rendkívül igényes kivitelezésben készült. Szélső elhelyezkedése révén nagy kerttel rendelkezik, melynek gondozását öntözőrendszer teszi könnyebbé. Nappali + 3 hálószobájával egy család számára ideális otthon lehet, ahol 2 klíma, gépesített konyhabútor, elektromos redőnyök és elektromos garázskapu is szolgálja a kényelmet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igényes sorházi otthon Debrecenben

Debrecen Úrrétje városrészében helyezkedik el ez az exkluzív kivitelezésű sorházi lakás, mely nappali + 4 szobával várja új lakóit, így egy nagyobb család számára is kényelmes lehet. Az igényes ingatlanhoz parkosított elő- és hátsó kert, terasz tartozik, a lakást 24 órás megfigyelő rendszer védi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Meseszép hátsó kerttel Kecskeméten

A sorházi lakások hátsó kertjéről – különösen, ha középső lakásokról van szó – sokaknak csak a szűk, magas sötét falakkal körbevett sivár kertek jutnak eszükbe. Ez a Kecskemét, Petőfivárosban található sorházi lakás fehérre festett kerítéseivel azonban a lehető legjobb ellenpélda erre. Igazi kis szentély a kert, a ház pedig nappali + 3 hálószobával várja új tulajdonosait.

Még több képért kattintson a fotóra!

Önálló helyrajzi számon, Törökbálinton

Törökbálint Tükörhegyen áll ez az önálló helyrajzi számmal rendelkező, 3 szintes sorházi ingatlan, melynek tetőtere még beépíthető. Az épület kedvező helyen, egy zsákutcába helyezkedik el, így átmenő forgalomtól mentes, nappali + 4 hálószobával rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szélső sorházi lakás télikerttel, Törökvészen

A II. kerületben, Törökvészen található ez a négyszintes sorházi lakás, melynek nappalis, télikertes első emelete a hátsó kertre nyílik. A ház 1977-ben épült, szépen felújított állapotban van, földszintjén, második emeletén és tetőterében további 4 szoba található.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szépen felújított sorházi lakás Székesfehérváron

Négy éve esett át teljes felújításon, tetőszerkezetét már korábban cserélték ennek a nappali + 2 szobás sorházi lakásnak, ami Székesfehérvár Ráchegyen, a Berkes lakótelepen található. a lakás a felújítás során homlokzati hőszigetelést, hőszigetelt nyílászárókat és kondenzációs kazánt kapott, a lakóközösség gondozásában két játszótér és egy sportpálya is található a közelben.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások