Álomszép nappalikat mutatunk

Ingatlantájoló.hu 2019.11.29 14:45:34

A nappali az otthon lelke, itt tölti együtt idejét a család, itt fogadjuk a vendégeket, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki. De legyen bár egy családi ház hatalmas nappalija, vagy egy kislakás aprócska nappalija, ötletes berendezéssel, mindkettő gyönyörű lehet.


 

Mai válogatásunkba a legszebb nappalival rendelkező házak, lakások kerülhettek be az Ingatlantájoló kínálatából.

Ideális térkihasználás luxuskivitelben, Gödöllőn

Az egyedi formájú nappalik mindig lehetőséget adnak arra, hogy valami nagyszerűt alkossunk. Így történt ebben a gödöllői luxusházban is, ahol a körbeüvegezett kiugró rész egy kis étkezősarkot kapott, légies, akril étkezőgarnitúrával, a galéria ívelt vonalai alá beépített világítást helyeztek, a duplabelmagasságú nappali fehér falainak és mennyezetének egyhangúságát a mennyezet izgalmas vonalai, valamint a függönykarnisok és a galériakorlát feketéje töri meg. Ezek az adottságok gyönyörű, földszínű bútorokkal és hatalmas képekkel egészülnek ki, így teszik teljessé az összképet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Különleges nappali Újlipótvárosban

A XIII. kerület egyik legnépszerűbb részén, Újlipótvárosban, egy 1910-ben épült, szecessziós ház 2. emeletén helyezkedik el ez a nappali + 2 hálós lakás, melynek nappalija szintén nem négyszögletű. Ennek ellenére remekül mutat benne a sarokülőgarnitúra, még ha nem is került éppen sarokra, és a már önmagukban is fókuszpontnak is beillő berendezési tárgyak, mint a színes fotel lábtartóval, a szintén élénk színű, egyedi mintájú szőnyeg, az egyedi, zsúrkocsiszerű dohányzóasztal aszimmetrikus kerekeivel, vagy a hatalmas kép az ülőgarnitúra felett. Ezek a tárgyak a nappali sajátos színfoltjai és bizonyítják, mennyire szép enteriőrt lehet alkotni aszimmetrikus elrendezéssel.

Még több képért kattintson a fotóra!

Látszógerendákkal Inárcson

A látszógerendás mennyezet mindig gyönyörű, de különösen akkor izgalmas, ha nem sima, vízszintes. Ennek az inárcsi családi háznak az egyedi mennyezetének a burkolását sem kitalálni, sem megvalósítani nem lehetett könnyű, de a végeredmény magáért beszél. A sötétbarnára pácolt gerendákra remekül reflektálnak a szintén sötétbarnára pácolt lebegő polcok, a kandallópárkány és a kandalló ülőkéinek burkolata, a függönykarnisok és a fa bútorok.

Még több képért kattintson a fotóra!

Amerikai stílusban a II. kerületben

A Mechwart ligetnél, egy századeleji társasház 3. emeletén helyezkedik el ez a szépen felújított nappali + 3 hálós lakás. A nappali kandallója feletti trófea és a fonott karosszékek amerikai életérzést varázsolnak a nappaliba, a lakás minden szobája különnyíló és 2 fürdőszobával is rendelkezik. A lakás ára a dekoráción kívül az összes berendezést tartalmazza, az ingatlan Airbnb céljára ideális.

Még több képért kattintson a fotóra!

Egyszerű, visszafogott nappali a VI. kerületben

Visszafogott mégis pont ettől elegáns, ugyanakkor barátságos ennek a nappali + 2 hálószobás lakásnak a nappalija, mely az Operaház és a Szent István Bazilika között, egy társasház 2. emeletén található. A teljes falon végigfutó szekrénysor nemcsak a TV-nek ad helyet, de rengeteg változatos tárolóhellyel rendelkezik, a zárt szekrényektől, a nyitott polcokon át, a vitrinekig. Az egyszerű, de mutatós dohányzóasztal követi a sarokülőgarnitúra vonalát, a visszafogott színek pedig megnyugtató hangulatot árasztanak.

Még több képért kattintson a fotóra!

Pici, de ötletes a Jókai térnél

A VI. kerületben a Jókai térnél található ez a 69 nm-es, nappali + 2 hálós lakás, melynek nappalija ugyan 21 nm-es, de ha beleszámoljuk, hogy ebben az étkező-konyha is benne van, már érzékelhető, hogy a nappalinak milyen kicsi rész juthatott. Ennek ellenére elfért itt egy 3-4 személyes kis kanapé, egy viszonylag nagy dohányzóasztal, egy komód és egy rusztikus téglából épített kis polcos, szekrényes pakoló, ami egyedi hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. A mennyezet közepén elhelyezett póklámpa a helyiség egyik fókuszpontja és minden funkciónak megfelelő világítást nyújt.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások