Álomszép hálószobák a hét legszebb eladó lakásaiból

Ingatlantájoló.hu 2019.12.18 21:27:44

Milyen a tökéletes hálószoba? Természetesen álomszép. Egy hely, ami a béke szigete, ahol nyugodtan hajhatjuk álomra a fejünket minden este, és persze az sem baj, ha egy cseppet romantikus is.


 

Mutatjuk a legszebb hálószobákat az Ingatlantájoló kínálatából.

Kép forrása: pixabay.com

Hálószoba luxusszínvonalon, Szegeden

Mi képviseli egy hálószobában a luxust? Természetesen a kivételes minőségű, szépen összeválogatott textíliák. Mindez megtalálható ennek a szegedi, belvárosi, nappali + 4 hálószobás lakásnak az egyik hálószobájában, ahol a gyönyörű anyagok közt néhány aranyszínű textil, és kisebb aranyszínű tárgyak is helyet kaptak, amik fokozzák a luxus érzést.

Még több képért kattintson a fotóra!

Az aszimmetria tökéletessége

Természetesen nem attól lesz egy hálószoba gyönyörű, hogy tökéletesen szimmetrikus. Erre bizonyíték ennek a nappali + 4 hálószobás, újlipótvárosi lakásnak az egyik hálószobája. A szobában a fejtámla körül gyönyörű falburkolat kapott helyet, de már ez sem szimmetrikus, az aszimmetria pedig a különböző éjjeliszekrényeknél és olvasólámpáknál folytatódik. A helyiség ennek ellenére gyönyörű és egy hatalmas, mindent elnyelő beépített szekrény is található benne, ami a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Üvegfallal körülvéve a VI. kerületben

A VI. kerület egyik legjobb környékén, a Nyugati tér közvetlen közelében található ez a nappali + 2 hálószobás lakás, amelynek egyik hálószobája a galérián kapott helyet. A hálószoba különlegessége, hogy a galéria korlát felett üvegfallal vették körbe, ugyanakkor a hálószoba alatt található a csak ehhez a hálószobához tartozó gardrób és fürdőszoba, így gyakorlatilag a walk-in gardróbba belépve juthatunk a saját fürdőszobába, illetve fel a hálószobába.

Még több képért kattintson a fotóra!

Családi hálószoba Kerepesdűlőn

Nem könnyű egy kisbabával megosztani az otthonunkat, ha mindössze egy nappalink és egy hálószobánk van, de ha az a hálószoba olyan tágas, mint amit ebben a VIII. kerületi lakásban találtunk, akkor ez nem lehet probléma. A lakás plusz előnye, hogy kis kert és terasz is tartozik hozzá, amely a nappaliból és a hálószobából is nyílik, így jó időben egyből megnyílik az élettér és a gyermek játszóhelye is.

Még több képért kattintson a fotóra!

Praktikus pakolóhelyekkel Székesfehérváron

Bútortervező tervezte ennek a székesfehérvári nappali + 4 szobás lakásnak a bútorait, így nem csoda, ha minden helyiség, tehát a hálószoba is rendkívül praktikus lett. A beugróban egy nagy beépített gardróbszekrény kapott helyet, az ágy fejtámla része faltól-falig ér, így sok tárolóhelyet, az éjjeliszekrényeket és belső világítást is magában foglal, sőt a radiátort is ötletesen eltakarja, az ággyal szemben pedig egy kis lebegő komód található a TV-vel.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások