Álomotthonok igazán élhető kisvárosokban

Ingatlantájoló.hu 2018.10.30 14:49:42

Aki nem szereti a pörgést, annak a kisvárosi élet vonzó lehet. Mutatjuk hazánk legélhetőbb kisvárosainak, legszebb otthonait.


 

Egy csendes, szép kisváros ideális azoknak, akik gyerekbarát környezetben szeretnének családot alapítani, és nem tudják a nagyobb városok ingatlanárait megfizetni. A kisvárosok egyetlen hátrányaként talán csak a munkalehetőségek hiányát lehet megemlíteni, de vannak ebből a szempontból is kedvező elhelyezkedésű települések. Mai válogatásunkban ilyen városokból kerestünk elérhető árú, szép otthonokat az Ingatlantájoló kínálatából.

Kicsi, otthonos lakás Kőszegen

Kőszeg festői kisváros az osztrák határ közelében, és pont a határhoz való közelsége az, ami igazán élhetővé teszi. Itt találtuk ezt az amerikai konyhás + 1 hálószobás kislakást, ami egy egyedülálló személynek vagy fiatal párnak életkezdéshez épp elegendő, ráadásul az ára sem elrugaszkodott. És akkor még nem is említettük, hogy a lakás a belvárosban van, ablakai mind hőszigeteltek.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos családi ház Tatán

Tata talán az egyik legszebb kisváros Budapest közelében, mégis az agglomeráción kívül. Az M1-es autópályán a főváros könnyen megközelíthető, de a sok munkalehetőséget kínáló Tatabánya még közelebb van. Itt található ez a nappali + 2 hálós családi ház, mely 1970-ben épült, és 2004-ben, majd 2008-ban teljes felújításon esett keresztül.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tágas családi ház Tapolcán

Tapolca a Balaton közelsége miatt lehet vonzó kisváros, még sincs közvetlenül a magyar tenger partján, így ősztől tavaszig is élhető település. Itt találtuk ezt a nappali + 4 hálószobás családi házat, mely nagycsaládosoknak is bőven kényelmes lehet, és méretéhez, felújított állapotához képest nagyon kedvező áron kínálják.

Még több képért kattintson a fotóra!

Szép családi ház napelemekkel Gyulán

A keleti régióban nehéz élhető kisvárost találni, Gyula mégis népszerűvé vált az utóbbi években. Népszerűsége nyilván gyógyfürdőjének köszönhető, turizmusa sokaknak biztosít megélhetést. Az újvárosi részen találtuk ezt a nappali + 5 szobás családi házat, mely szintén kényelmes lehet akár nagycsaládosoknak is. A 2008-ban épült ház újszerű állapotban van, és napelemekkel is felszerelt.

Még több képért kattintson a fotóra!

Medencés családi ház cserépkályhával Hajdúszoboszlón

Szintén gyógyfürdőjének köszönheti népszerűségét Hajdúszoboszló, ami Debrecenhez való közelsége miatt is igazán élhető kisváros. Itt található ez a 2000-ben épült nagy konyhás, 3 szobás családi ház, melyhez medence is van, és amelynek cirkó fűtésére, egy gyönyörű cserépkályha is rásegít.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások