Alakítsd át az előszobád! Mutatunk néhány inspiráló ötletet!

Ingatlantájoló.hu 2018.08.16 10:32:13

Amikor belépünk valakinek a lakásába, akkor az előszobát látjuk meg először. Mindig örülünk ha le tudunk ülni, fel tudjuk akasztani a ruhánkat, esetleg ernyőt is elhelyezni. Fontos, hogyan várjuk a vendégeket és nekünk is kényelmesebb ha az előbb említett igények könnyen teljesíthetők. Az előszoba dizájn is ugyanolyan fontos, mint a lakás többi részének az elgondolása. Néha jó egy kis inspirációt kapni!Különböző elemekre fektettük a hangsúlyt, mint például a bútordarabok, polcok, díszítőelemek és a tükör. Külföldi és hazai ötleteket is hoztunk, érdemes görgetni és körülnézni!

Kezdjük a legklasszikusabb megoldással, amikor egy bútordarab nyújt egyszerre ülőhelyet, tároló lehetőséget. Itt is lehet válogatni, hogy milyen elképzelés is illik jobban a lakáshoz, jó ötlet a kis dobozokba való pakolás, de egy eltakart, rácsos is.

A szekrények tükrös változata is hasznos lehet. Ebben az alábbi, teljes körűen felújított 3 szobás lakásban faltól-falig tükrös szekrényt választottak, amiben jól láthatjuk magunkat!

További képekért kattints a fotóra!
Van az egyszerű ülőhelyes elképzelés is, mint ahogy azt láthatjuk ebben az V. kerületi otthonban. Oda illik és helytakarékos megoldás is.

További képekért kattints a fotóra!
Sokan egyszerűbb és kisebb megoldásokkal állnak elő. A következő összeállításban láthatunk néhány igazán kivételes darabot, ilyenek a kis levéltartók, szöveges táblák, virágok és a kulcstartók is.

Van aki falfestéssel oldja meg azt, hogy hangulatosabb legyen az üres fal. A panorámás, 5 szobás lakás előszobájában ez nagyon jól mutat!

További képekért kattints a fotóra!
Jöjjenek a praktikus megoldások, mint például tárolni a lépcső alatt, de a cipőtartó ötlet is nagyon király. Persze sokaknak a kerékpár tárolás kérdése is felbukkan. Ha az előszoba nagysága megengedi a képen látható megoldást is alkalmazhatjuk!

Hozzászólások