Akár a gardrób is eladhatja a lakást!

Ingatlantájoló.hu 2019.01.23 15:18:26

A vevők közül egyre többen keresik a gardróbos lakásokat, így egyáltalán nem mindegy, hogy van-e, és ha van, akkor mekkora és milyen a gardróbunk. Egy praktikus gardrób ugyanis eldöntheti a kérdést, hogy a vevő a mi lakásunkat, vagy egy más hasonló kvalitásokkal rendelkező lakást választ-e.


 

Épp ezért fontos, hogy ha már van gardróbunk, akkor figyeljünk arra, hogyan van berendezve, hiszen a legfőbb bútordarab itt úgyis a beépített szekrény, amit nem viszünk magunkkal, de a kisebb bútorok is fontosak, hogy a vevők lássák, mi minden fér majd el a saját holmijaik közül. Nézzük hát a legszebb gardróbokat az Ingatlantájoló kínálatából.

A tökéletes gardróbszoba Pilisszentivánon

Mindegyik szobájához tartozik gardrób ennek a pilisszentiváni családi háznak, de ami igazán figyelemre méltó, az a gardróbszoba. Ez a helyiség kellően tágas ahhoz, hogy minden elférjen, amire a beépített gardróbszekrényen kívül szükség lehet. A gardróbszekrény praktikus, ugyanakkor szép is, nyitott polcokkal, szekrényekkel, üveges szekrénnyel, rajta kívül a gardróbszobában egy komód, fésülködőasztal tükörrel és egy kis pad is helyet kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kényelmes, praktikus gardrób Albertirsán

Nem túl nagy, mégis jól kihasználták a helyet ennek az albertirsai családi háznak a gardróbjában. Két falat is mennyezetig érő gardróbszekrényekkel borítottak, melyek közül az egyik a helytakarékosság jegyében tolóajtókat kapott, és még így is maradt hely egy kanapénak, amitől a helyiség nemcsak ruhatárolónak, hanem valóban szobának néz ki.

Még több képért kattintson a fotóra!

Praktikus gardrób a hálószoba háta mögött a VI. kerületben

Ennek a VI. kerületi lakásnak a gardróbja a hálószobában az ágy mögött található, és az ágy mindkét oldaláról megközelíthető. A keskeny csőszerű helyiség egyik oldalát végig szekrénnyel építették be, két végében egy-egy nagy tükör látható, így mindenki kényelmesen készülődhet.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások