A parkolással biztosan nem lesz gondja annak, aki egy benzinkútból átalakított loftba költözik!

Ingatlantájoló.hu 2019.02.09 16:52:25

Budapesten, sőt még a vidéki nagyvárosokban is problémát jelenthet, hogy olyan lakást találjunk, amihez parkolóhely is jár, ne adj isten, a hozzánk vendégségbe érkezők is meg tudjanak állni valahol a közelben.


 

Több parkolóhelyre azonban nagyjából csak akkor számíthatunk, ha családi házat veszünk, vagy mondjuk találunk egy régi benzinkutat, amit szuper loft lakássá alakíthatunk. Így volt ezzel Robert Guthrie, az akvarelljeiről és nyomatairól híres művész is, aki egy 100 éves benzinkutat alakított át menő lakássá New Orleansben.

A benzinkút épülete kívülről nem túl érdekes, hacsak azt az előnyös tulajdonságát nem nézzük, hogy bőven kínál parkolási lehetőséget, belülről azonban annál izgalmasabb ez a loft lakás New Orleansben.

A több mint 200 négyzetméteres lakásban ugyanis minden megvan, ami egy lofthoz szükséges: szuper magas belmagasság, látszógerendák, betonpadló és sok-sok fém méghozzá rozsdamentes acélból, aminek köszönhetően kevésbé komor az összkép, mint más loft lakásokban, de a sok piros is segít, hogy a hely barátságosabb legyen.

Az ingatlan két hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik, legizgalmasabb részei pedig vitathatatlanul a kétszintes fürdőszoba fekete metrócsempével, az extra hosszú konyhasziget, és a nappali, ahol a kanapékon kívül moziszékek és egy hintaágy is helyet kaptak.

A 2014-ben elhunyt művész lakása most került eladósorba és 649 ezer dollárért elvihető.

Képek forrása: housebeautiful.com

Eladó benzinkutakat, autómosókat Magyarországon is találunk. Vajon milyen lakás lehetne belőlük?

Autómosó dizájnos belsővel Kiskunlacházán

Még több képért kattintson a fotóra!

Benzinkút étteremmel Méhkeréken

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások