A fehér és a fa a gyerekszobában is remekül mutat!

Ingatlantájoló.hu 2019.01.29 15:23:20

Az elmúlt hetekben megmutattuk, milyen jól mutat a fehér és a fa a lakás különböző helyiségeiben, és ez alól nem maradhat ki a gyerekszoba sem.


 

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy fehér és fa gyerekszoba csak unalmas lehet, és ide inkább színek kellenek, bebizonyítjuk az ellenkezőjét.

Ahogy arról már korábban is írtunk, a fehér és fa kombinációja időtálló, így gyakorlatilag együtt nőhet a gyerekkel, elég csak a kiegészítőket lecserélünk. Mai cikkünkben trendi és könnyen adaptálható megoldásokat mutatunk.

Kép forrása: decoist.com

Minden stílushoz!

A fehér és a fa előnye, hogy minden stílusban megvalósítható, így ahogy változnak a trendek vagy a gyerek ízlése, úgy könnyen változtathatunk a szobán is, anélkül, hogy az egész berendezést le kellene cserélni. A változatos textúrájú kiegészítők, lakástextilek lecserélésével ráadásul sosem lesz unalmas a gyerekszoba.

Ennek a balatonfüredi panellakásnak a babaszobájában igen változatos textúrájú, halványrózsaszín textileket használtak, amiket könnyen le lehet cserélni, ha nő a gyermek.

Még több képért kattintson a fotóra!

A színeknek mindig lehet helyet találni!

Attól, hogy egy gyerekszobában a fehér és a fa az uralkodó, még nem kell, hogy színtelen legyen. A gyerekszobákba a játékok már önmagukban is rengeteg színt visznek, így a fehér és a fa visszafogottabb színvilága ehhez tökéletes hátteret biztosít. A kisbabáknak ráadásul pont ez a visszafogott, megnyugtató színvilág az ideális, ahogyan ebben a VI. kerületi lakásban is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Később választhatunk a kombinációhoz 1 vagy 2 élénkebb színt, ami ennek a háttérnek köszönhetően még jobban érvényesül majd. Ebben a gyerekszobában például sárgát és pirosat választottak.

Kép forrása: ikea.com

De bármily meglepő a fekete is jól mutathat ezzel a párossal.

Kép forrása: decoist.com

 

Hozzászólások