50 éves Budapest legváltozatosabb lakótelepe

Ingatlantájoló.hu 2019.11.06 15:02:53

60 éves a panel, Budapest legváltozatosabb lakótelepe - legalábbis a panel lakótelepek közül – pedig idén tölti az 50-et, ami jó apropó arra, hogy megnézzük, milyen lakásokat lehet kapni Újpalotán.


 

Újpalota egy óriási, korábban üres területen jött létre a XV. kerületben. 1969-ben rakták le az alapkövet, és 1971-ben költözhettek az első lakók. Budapest 3. legnagyobb lakótelepe igen változatos képet mutat, ugyanis tervezője, Tenke Tibor szerette volna, hogy az épületeknek ne legyen olyan monoton hangulata, mint más lakótelepeknél, így a Dunakeszi házgyár elemeiből építhető kilencféle háztípus közül válogatott. A most kapható lakások legalább ennyire változatos képet mutatnak, közülük hoztuk el most a legszebbeket.

Otthonos kislakás a Zsókavár utcában

Egy panelprogramos ház 8. emeletén helyezkedik el ez a másfél szobás kislakás, amelyben rendkívül otthonos hangulatot teremtettek. A lakás nemcsak esztétikai, hanem műszaki felújításon is átesett, első lakásnak, fiatalok részére ideális.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kandallós lakás a Páskomliget utcában

Az Újpalotai piac közelében, egy panelház földszintjén található ez az igényesen felújított lakás, mely 3 szobával várja új lakóit. Az ingatlan a felújítás során új konyhabútort, tolóajtókat, beépített gardróbokat és egy elektromos kandallót is kapott.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi kis ékszerdoboz a Sárfű utcában

Egy hétemeletes panelház ötödik emeletén helyezkedik el ez a két és fél szobás lakás, melyet gyönyörűen felújítottak. A lakás nemcsak szép, de panorámás is, és klímával is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Teljes berendezéssel a Páskom parkban

A Páskom park legcsendesebb részén található ez az első emeleti, szépen felújított lakás, mely fiatalos, minimalista berendezést kapott. A lakás 3 szobával és beépített loggiával rendelkezik, és teljes berendezéssel együtt eladó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kompletten felújított lakás a Nádastó parkban

Egy tízemeletes ház negyedik emeletén helyezkedik el ez az 1+2 szobás lakás, melyet 3 évvel ezelőtt a betonfalakig visszabontottak és újjáépítettek. A ház szintén folyamatosan karbantartott, így rendkívül jó állapotú.

Még több képért kattintson a fotóra!

Zöldre néző lakás a Pólus Center mellett

A Pólus Center szomszédságában található, ez a zöldre panorámás, erkélyes lakás. Az ingatlan szépen felújított állapotban van, melyből külön figyelmet érdemel az erkély burkolata. A lakás 2+1 szobával várja új tulajdonosát.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások