5 ok, amiért szeretjük a kis lakásokat

Ingatlantájoló.hu 2019.03.12 14:49:26

A magas ingatlanárak miatt sokan kényszerülünk arra, hogy kisebb lakásban éljünk, mint amekkorában szeretnénk. De ahelyett, hogy elkezdenénk mérgelődni azon, hogy csak egy kis lakásra futotta, inkább nézzük az előnyeit, mert azok is vannak bőven, még ha nem is vesszük észre őket elsőre.


 

Könnyű őket takarítani

Az első előny, ami azért biztosan mindenkinek eszébe jut, hogy a kis lakások takarításával bizony pillanatok alatt lehet végezni. A rendrakás, a kisebb vagy a nagyobb takarítás is gyorsan megvan, és utána szinten tartani is könnyebb. Az így felszabadult időt pedig rengeteg mindenre használhatjuk.

Szuper kuckósak

Egy tágas, nagy terekkel rendelkező lakásban sokkal nehezebb egy kis kuckós helyet kialakítani. Egy kis lakás viszont már önmagában is egy kis kuckó, és nem kell rá sokat költenünk, hogy otthonosabb, barátságosabb legyen.

Igazi kis kuckó a Rózsadomb tövében

Még több képért kattintson a fotóra!

Sokkal rendezettebbek

Egy kis lakásban mindig muszáj rendet tartani, de sokkal könnyebb is rendet tartani. A kis lakások tulajdonosai rákényszerülnek arra, hogy folyamatosan selejtezzenek, így nem halmozódik fel semmi felesleges kacat, ami miatt nehezebbé válna a rendet fenntartani. Mindennek van hely ebben a rendezett kislakásban, az I. kerületben.

Még több képért kattintson a fotóra!

Olcsóbb őket berendezni

Kis helyre kevesebb bútor kell és kevesebb dekoráció is. Így sokkal olcsóbban megúszhatjuk a berendezést, sőt egy esetleges újrarendezést, újradekorálást is.

Szépen berendezett, otthonos kislakás Kelenföldön

Még több képért kattintson a fotóra!

Könnyebben fenntarthatóak nem csak anyagilag, hanem környezetvédelem szempontjából is

Azt ugye senkinek sem kell elmagyarázni, hogy egy kis lakásnak sokkal alacsonyabb a rezsije. Márpedig, ha kisebb lakást kell felfűtenünk, azzal nemcsak a pénztárcánkban marad több, hanem a környezetet is kevésbé terheljük.

 

Hozzászólások