5 apróbb felújítás, amit egy délután alatt is el lehet végezni

Ingatlantájoló.hu 2019.05.15 17:57:02

A felújítás általában költséges és sok időt vesz igénybe. Nem kell azonban feltétlenül nagy dolgokra gondolni. El lehet végezni olyan apróbb munkálatokat, amelyek egy délutánba beleférnek, így még a hétvégénk sem megy el velük.


 

Mutatunk 5 egydélutános projektet.

Turbózzuk fel a bejáratot

Sokkal vidámabb hangulatban érünk majd mindennap haza a munkából, ha rendezett udvar, és egy szép bejárati ajtó fogad minket. Ebből a legnagyobb munka az ajtó lefestése, de épp belefér egy délutánba. Két réteg festékre minimum szükség lesz, és amíg az első réteg szárad, rendbe tehetjük a bejárat környezetét, beszerezhetünk egy új lábtörlőt és/vagy néhány dézsás növényt.

Kép forrása: alaqsamosque.co

Cseréljünk le néhány kiegészítőt

Ez jelentheti a konyhaszekrény fogantyúit, a fürdőszobai törölköző-, szappan-, WC-papír tartókat, szőnyegeket, lámpákat, egy új polc felszerelését. Egyszóval bármit, amit egy délután alatt ki tudunk cserélni, és egy kicsit feldobja lakásunkat.

Ennek a Telkiben található családi háznak a hálószobáját például nagyon feldobják ezek a kis kör alakú polcok. Igaz sok mindent nem lehet rajtuk tárolni, de pillanatok alatt fel lehet őket szerelni és mutatósak.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fessük le a konyhaszekrény ajtókat

Ha úgy érezzük, hogy a fogantyúk lecserélésével még nem érjük el a kívánt hatást, le is festhetjük konyhaszekrényünk ajtajait. Egy kicsit különlegesebb színválasztás, teljesen új színt vihet a konyhába, ahogyan ennek a VI. kerületi lakásnak a konyhájában is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangsúlyozzuk ki az egyik falat

Ha eddig még nem volt hangsúlyos fal az otthonunkban, akkor ideje, hogy egyet kiemeljünk festéssel, tapétával, esetleg egy különleges burkolattal. Válasszuk azt a falat, amire egyébként is ráesik a tekintetünk, vagy amelyre irányítani szeretnénk a figyelmet. Ennek a XIII. kerületi lakásnak a nappalijában például nagyon látványosra sikerült a tapétázás.

Még több képért kattintson a fotóra!

Cseréljük le a villanykapcsolókat

Besárgultak a villanykapcsolók és a konnektorok. Újakat venni nem nagy kiadás, és egy délután alatt lecserélhetjük őket.

Kép forrása: honeybeeceramics.com

 

Hozzászólások