40 milliónál kezdődnek az élhető családi házak Szegeden

 

Akkora családi házat Szegeden, ami már 1-2 gyerekkel élhető, jó környéken van, és jó állapotú 40 millió forint alatt nem is érdemes keresgélni, de számítsunk arra, hogy a legjobbak inkább 60 millió forint környékéről indulnak. Mutatjuk a legszebb 40-60 milliós szegedi családi házakat az Ingatlantájoló kínálatából.

Kép forrása: flickr.com

Rusztikus stílusban felújított családi ház Móravárosban

Móraváros Szeged feltörekvő, ugyanakkor a Belvároshoz egyik legközelebb eső városrésze, ezért is választják egyre többen otthonuknak, és itt található a legtöbb új építésű projekt is a városban. Itt találtuk ezt a gyönyörű, rusztikus stílusban felújított régi házat is, mely amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával várja új tulajdonosait.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi családi otthon Újszegeden

Újszeged már jó néhány évtizede Szeged egyik legkedveltebb városrésze, különösen a családosok körében. Nem is csoda, hiszen igazi kertvárosi hangulata van, ugyanakkor kiváló a közlekedés a belvárosba. Itt helyezkedik el ez a nappali + 3 hálószobás családi ház is, mely a kor követelményeinek megfelelő hőszigeteléssel és kondenzációs kazánnal rendelkezik. A ház nappalijában cserépkályha, udvarán nagy terasz biztosítja a meghitt hangulatot.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nagycsaládosok számára ideális otthon Alsóvároson

Alsóváros szintén Szeged egyik legnépszerűbb környéke, hiszen ez a kertvárosias jellegű városrész esik a legközelebb a belvároshoz, sőt a legtöbb egyetemi épülethez is, így sokan keresnek itt befektetés céljából is lakást. A családi ház, amit most találtunk azonban inkább nagycsaládosoknak ideális, hiszen nappali + 5 hálószobával rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Akár teljes berendezéssel, Petőfi telepen

Petőfi telep kicsit messzebb esik a belvárostól, mégis sokan kedvelik kertvárosias, családias jellege miatt. Itt bukkantunk erre a nappali + 2 és fél szobás családi házra, amely most külön megegyezés alapján, akár teljes berendezéssel együtt is megvásárolható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kompletten felújított családi ház Újszegeden

Újszegeden található ez az 1987-ben épült családi ház is, amely 2017-ben esett át komplett felújításon. A felújítás a vezetékek cseréjét, hőszigetelést, nyílászárócserét, fűtéskorszerűsítést, fürdőszobafelújítást is érintette. A ház nappali + 3 hálószobával várja új tulajdonosait, garázsában üzlethelyiséget alakítottak ki, így otthoni vállalkozás folytatására is kiválóan alkalmas.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyarország egyik leggazdagabb embere árulja Andrássy úti ingatlanát

Magyarország egyik leggazdagabb embere árulja Andrássy úti ingatlanát

Eladó Gattyán György egykori luxusáruházának épülete az Andrássy úton.

Agrárium: egy jó és egy kevésbé jó hír jött

Agrárium: egy jó és egy kevésbé jó hír jött

Az OTP Bank Agrárgazdasági Értékesítési Igazgatóságának sajtóreggelijén az is elhangzott, hogy a következő években jelentős agrár hitelállománynövekedés várható.

Van, amit nagyon nem jól csinálunk a munkahelyünkön

Van, amit nagyon nem jól csinálunk a munkahelyünkön

Az Eisberg által végzett Színes Tálak Kutatása szerint nem adjuk meg az elég időt a munkahelyi ebédnek.

© 2024 (v2.202102)