Eladó és kiadó ingatlanok Biatorbágyon

Találati lista:

180

Itt találhatóak a biatorbágyi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Biatorbágy a Budai-hegység által övezett Zsámbéki-medencében helyezkedik el, keleti része pedig a Budaörsi-medencébe nyúlik át. A Pest megye nyugati , Fejér megyével határos részén elterülő településen áthalad az 1-es főút és az M1-es autópálya, melyek itt csatlakoznak az M0-ás körgyűrűre. Vasúton pedig a Budapest-Hegyeshalom-Rajka vonalon közelíthető meg. A város jelképe a két vasúti hídból álló Viadukt, mely a Füzes-patak völgyét hidalja át. Biatorbágy legrégebbi építészeti emléke a 13. század végéről származó Szent Kereszt-kápolna, melyet sokszor átépítettek. A város legjelentősebb műemlék épülete a Sándor-Metternich-kastély, melyet a kutatások szerint Promberger Keresztély barokk kori kastélyának helyén építtetett 1823-ban gróf Sándor Vince. A volt vasútállomás épülete ma Faluházként működik, a színházteremmel kibővített épület a település kulturális centruma. Biatorbágy természeti értéke a Nyakaskő, melynek lábánál végzett ásatások során egy ősi tenger maradványaira bukkantak. Üdülőt, nyaralót keres Biatorbágyon? A Katalin hegyen, az Ürge-hegyen, vagy a Peca-tónál biztosan megtalálja álmai nyaralóját. Családi házat vásárolna? Bia városrészben régebbi, a Zöld Sziget lakóparkban új építésű ingatlanok között válogathat. Építési telket keres? A lakópark mellett családi ház építésére alkalmas, a Peca-tónál üdülő építésére alkalmas telkeket találhat. A városban 5 óvoda és 4 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget biatorbágyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó Ház, Biatorbágy

Biatorbágy, Rákóczi utca
3

Eladó építési telek, Biatorbágy, Katalin hegy Fő utca

Biatorbágy, Katalin hegy Fő utca
17

Eladó családi ház, Biatorbágy, Központi

Biatorbágy, Központi
4

Eladó telephely, Biatorbágy, Torbágy

Biatorbágy, Torbágy
35

Eladó családi ház, Biatorbágy, Központ

Biatorbágy, Központ

Eladó családi ház, Biatorbágy, Központi

Biatorbágy, Központi
6

Eladó családi ház, Biatorbágy, családi házas

Biatorbágy, családi házas
6

Eladó családi ház, Biatorbágy, családi házas

Biatorbágy, családi házas
22

Kód: 2520 Biatorbágyon eladó egy 60 nm-es földszinti tégla lakás, saját kerttel!

Biatorbágy
14

Biatorbágyi lakóparkban

Biatorbágy
7

Kertészkedjen hétvégén!

Biatorbágy

Üzlet és családi ház egyben!

Biatorbágy
8

Befektetőknek, sok lehetőséggel!

Biatorbágy
14

felújított sorház!

Biatorbágy
2

Négyszobás első emeleti

Biatorbágy, Torbágy
2

Penthouse jellegű

Biatorbágy, Bia
3

Nagy teraszos

Biatorbágy, Bia
3

Tetőtér beépíthető

Biatorbágy, Bia