Visegrádi eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

50

Ezen az oldalon a Visegrádon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Visegrád Budapesttől 43km-re, Esztergomtól 17,5 km-re fekszik a 11-es út mentén, a Duna partján. Hazánk egyik legkisebb lélekszámú városa évente rengeteg turistát fogad. A történelem során többször volt az ország központja, a király székhelye. Virágzását Mátyás Király idején érte el, az általa építtetett Királyi Palota a reneszánsz kulturális világ központja volt, ma az Európai Kulturális Örökség címet viseli. Itt rendezik meg minden évben a Visegrádi Palotajátékokat. Második virágzása a XX. század elején következett be, amikor kedvelt turisztikai célponttá vált. Másik nevezetessége a Fellegvár, melyben egykor a királyi ékszereket és a Szent Koronát őrizték. A városban számtalan szálláshely és étterem várja a látogatókat, a Renessaince étteremben korhű ruhákba öltözött felszolgálók eredeti receptek szerint készült reneszánsz ételeket szolgálnak fel. Szállodát, panziót, idegenforgalmi tevékenységre alkalmas telket keres Visegrádon? Itt biztosan megtalálja. Családi házat, lakást szeretne vásárolni? Visegrád-Szentgyörgypusztán családi házak közül, a város központjában lakások közül válogathat. A városban 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen visegrádi ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó építési telek, Visegrád

Visegrád
6

Visegrádon lenyügöző panorámájú teket kínálunk eladásra

Visegrád
13

Visegrádi szálloda eladó

Visegrád
7

Telephely

Visegrád
15

Eladó kastélyszálló Visegrádon céggel együtt

Visegrád
9

Eladó üdülő, nyaraló, Visegrád, Dobos utca

Visegrád, Dobos utca
9

Eladó üdülő, nyaraló, Visegrád, Dobos utca

Visegrád, Dobos utca
9

Eladó üdülőtelek, Visegrád, Dobos utca

Visegrád, Dobos utca

Eladó ipari telek, Visegrád

Visegrád
12

Visegrádon ikerház mindkét fele (egyben) eladó 800 nm telken

Visegrád, 2025 Visegrád
8

Visegrádon erdő melletti 4 hektáros közműves telek eladó

Visegrád
16

Eladó 6 szobás, 220 nm-s Ház- házrész, Visegrád

Visegrád, Rákóczi út

Eladó építési telek, Visegrád

Visegrád
18

Gundel-Latinovits villa Visegrád

Visegrád, Fő út
15

A Dunakanyarban,Visegrádon felújított 90 nm-es, egyedi, teraszos lakás garázzsal

Visegrád, 2025 Visegrád, Nap utca
12

Eladó családi ház, Visegrád, Doboskert utca

Visegrád, Doboskert utca
4

Eladó üdülő, nyaraló, Visegrád

Visegrád
18

Eladó üdülő, nyaraló, Visegrád, Visegrád szélén

Visegrád, Visegrád szélén