Eladó és kiadó ingatlanok Várpalotán

Találati lista:

192

Itt találhatóak a várpalotai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Várpalota a Bakony lábánál, a Balatontól alig 30 km-re, két megyeszékhely, Székesfehérvár és Veszprém között félúton helyezkedik el. Közúton és vasúton is Székesfehérvár és Veszprém felől közelíthető meg, a 8-as számú főút áthalad a város területén. Várpalota nevét a város központjában álló váráról kapta, melyet Palota várának vagy Thury-várnak is neveznek. A várpalotai várban a város legnagyobb kulturális intézménye, a Szindbád Kht., a Magyar Vegyészeti Múzeum és a Gróf Sztáray Antal Bányászati Múzeum kapott helyet a várudvar pedig nyári színházi és kulturális rendezvényeknek ad otthont. A vártól nyugatra, a Kastélydombon áll a Zichy-kastély, az épület ma az ország egyetlen Trianon Múzeumának ad otthont. További nevezetessége a Nagy Gyula Galéria, mely nevét a város festőjéről kapta, az egykori zsinagóga a város képzőművészeti gyűjteményének és időszaki kiállításainak ad otthont, valamint a Fodor Sára Tájház, mely egy XIX. század elején terméskőből épült, a panelházak tövében meghagyott lakóház. A közigazgatásilag Várpalotához tartozó Inotán találhatjuk az Inotai római-kori halomsírokat és a Szent Márton tiszteletére felszentelt Árpád-kori templomot, melyből a török időkre, csak egy szentély maradt. Téglalakást keres Várpalotán? A belváros zöldövezeti részén, vagy Inotán a készenléti lakótelepen is megtalálhatja. Panellakást vásárolna? A Szabolcska Mihály utcában számtalan ingatlan közül válogathat. Szeretne a Loncsosi-lakóparkba költözni, itt családi házat, vagy téglalakást egyaránt találhat. A városban 9 óvoda, 8 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget várpalotai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

21

Három generációs családiház Várpalotán

Várpalota, Alsó város
15

Várpalotán kétszintes családi ház eladó!

Várpalota, központi
11

Felújított parasztház eladó Várpalotán!

Várpalota, központi
8

Külterületi telek eladó Várpalotán, 50 nm-es épülettel!

Várpalota, külváros
14

Eladó 3+1 félszobás igényesen felújított panellakás

Várpalota, Tési-domb
10

Eladó Várpalotán, a városközpontban egy új építésű tégla lakás

Várpalota, belváros
6

Eladó Várpalotán a belváros közvetlen közelében egy 1 szobás, földszinti tégla lakás

Várpalota, belváros
2

Eladó gyárépület, Várpalota

Várpalota
2

Eladó raktár, Várpalota

Várpalota
2

Eladó telephely, Várpalota

Várpalota
13

Eladó 2 szobás újszerű lakás a Mandulás lakótelepen Várpalotán

Várpalota, Mandulás lakótelep
15

Eladó Inotán egy nagyon szépen felújított, 2 szobás családi ház

Várpalota, Inota
10

Ipari ingatlan Inotán kedvező áron eladó!!

Várpalota, Inota
10

Várpalota Mandulás Ltp 55.m2.-es I. emeleti, nagy erkélyes lakás

Várpalota, Központ
10

Eladó panellakás, Várpalota, Rákóczi Ferenc utca

Várpalota, Rákóczi Ferenc utca
11

Vadászházban lakás !

Várpalota
7

Üzlethelyiség számtalan lehetőséggel !

Várpalota
8

Eladó központközeli 2 szobás erkélyes 1. emeleti téglalakás Várpalotán

Várpalota, Központ közeli
11

Inotai késznléti ltp. erőmű u.

Várpalota, Alukohó lakótelep
3

Mészáros Lőrinc utca

Várpalota, Posta utca