Eladó és kiadó ingatlanok Várpalotán

Találati lista:

121

Itt találhatóak a várpalotai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Várpalota a Bakony lábánál, a Balatontól alig 30 km-re, két megyeszékhely, Székesfehérvár és Veszprém között félúton helyezkedik el. Közúton és vasúton is Székesfehérvár és Veszprém felől közelíthető meg, a 8-as számú főút áthalad a város területén. Várpalota nevét a város központjában álló váráról kapta, melyet Palota várának vagy Thury-várnak is neveznek. A várpalotai várban a város legnagyobb kulturális intézménye, a Szindbád Kht., a Magyar Vegyészeti Múzeum és a Gróf Sztáray Antal Bányászati Múzeum kapott helyet a várudvar pedig nyári színházi és kulturális rendezvényeknek ad otthont. A vártól nyugatra, a Kastélydombon áll a Zichy-kastély, az épület ma az ország egyetlen Trianon Múzeumának ad otthont. További nevezetessége a Nagy Gyula Galéria, mely nevét a város festőjéről kapta, az egykori zsinagóga a város képzőművészeti gyűjteményének és időszaki kiállításainak ad otthont, valamint a Fodor Sára Tájház, mely egy XIX. század elején terméskőből épült, a panelházak tövében meghagyott lakóház. A közigazgatásilag Várpalotához tartozó Inotán találhatjuk az Inotai római-kori halomsírokat és a Szent Márton tiszteletére felszentelt Árpád-kori templomot, melyből a török időkre, csak egy szentély maradt. Téglalakást keres Várpalotán? A belváros zöldövezeti részén, vagy Inotán a készenléti lakótelepen is megtalálhatja. Panellakást vásárolna? A Szabolcska Mihály utcában számtalan ingatlan közül válogathat. Szeretne a Loncsosi-lakóparkba költözni, itt családi házat, vagy téglalakást egyaránt találhat. A városban 9 óvoda, 8 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget várpalotai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

11

Vadászházban lakás !

Várpalota
7

Üzlethelyiség számtalan lehetőséggel !

Várpalota
3

Mészáros Lőrinc utca

Várpalota, Veszprémi út
9

Várpalotán Tési dombon felújitandó 54.-es tégla lakás olcsón eladó

Várpalota, Kálvária
10

Várpalotán 75.m2.-es csládiház ,panorámás telekkel eladó !

Várpalota, Kálvária
2

Eladó telephely, Várpalota

Várpalota
2

Eladó raktár, Várpalota

Várpalota
2

Eladó gyárépület, Várpalota

Várpalota
21

Három generációs családiház Várpalotán

Várpalota, Alsó város
11

Eladó téglalakás, Várpalota

Várpalota
4

Eladó panellakás, Várpalota

Várpalota
7

Eladó téglalakás, Várpalota

Várpalota
10

Várpalotán található jó állapotú téglalakás

Várpalota, Mandulás városrész, Mandulás lakótelep
13

Várpalotán, csendes környéken, panorámával.

Várpalota
4

Eladó üzlet, Várpalota

Várpalota
6

Eladó üzlet, Várpalota

Várpalota
12

Eladó Várpalotán egy 2 szobás felújítandó családi ház

Várpalota, Kálvária
10

Várpalotán 54.m2.-es panel lakás eladó

Várpalota, Tési domb
10

Várpalotán 54.m2.-es tégla lakás eladó

Várpalota, Központ