Eladó és kiadó ingatlanok Várpalotán

Találati lista:

189

Itt találhatóak a várpalotai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Várpalota a Bakony lábánál, a Balatontól alig 30 km-re, két megyeszékhely, Székesfehérvár és Veszprém között félúton helyezkedik el. Közúton és vasúton is Székesfehérvár és Veszprém felől közelíthető meg, a 8-as számú főút áthalad a város területén. Várpalota nevét a város központjában álló váráról kapta, melyet Palota várának vagy Thury-várnak is neveznek. A várpalotai várban a város legnagyobb kulturális intézménye, a Szindbád Kht., a Magyar Vegyészeti Múzeum és a Gróf Sztáray Antal Bányászati Múzeum kapott helyet a várudvar pedig nyári színházi és kulturális rendezvényeknek ad otthont. A vártól nyugatra, a Kastélydombon áll a Zichy-kastély, az épület ma az ország egyetlen Trianon Múzeumának ad otthont. További nevezetessége a Nagy Gyula Galéria, mely nevét a város festőjéről kapta, az egykori zsinagóga a város képzőművészeti gyűjteményének és időszaki kiállításainak ad otthont, valamint a Fodor Sára Tájház, mely egy XIX. század elején terméskőből épült, a panelházak tövében meghagyott lakóház. A közigazgatásilag Várpalotához tartozó Inotán találhatjuk az Inotai római-kori halomsírokat és a Szent Márton tiszteletére felszentelt Árpád-kori templomot, melyből a török időkre, csak egy szentély maradt. Téglalakást keres Várpalotán? A belváros zöldövezeti részén, vagy Inotán a készenléti lakótelepen is megtalálhatja. Panellakást vásárolna? A Szabolcska Mihály utcában számtalan ingatlan közül válogathat. Szeretne a Loncsosi-lakóparkba költözni, itt családi házat, vagy téglalakást egyaránt találhat. A városban 9 óvoda, 8 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget várpalotai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó panellakás, Várpalota, Rákóczi Ferenc utca

Várpalota, Rákóczi Ferenc utca
20

Három generációs családiház Várpalotán

Várpalota, Alsó város
10

Vadászházban lakás !

Várpalota

Eladó egyéb lakás, Várpalota

Várpalota
8

Külterületi telek eladó Várpalotán, 50 nm-es épülettel!

Várpalota, külváros

Eladó gyárépület, Várpalota

Várpalota

Eladó raktár, Várpalota

Várpalota

Eladó telephely, Várpalota

Várpalota
9

Eladó telephely, Várpalota

Várpalota
10

Kiadó telephely, Várpalota

Várpalota
15

Várpalotán kétszintes családi ház eladó!

Várpalota, központi
11

Felújított parasztház eladó Várpalotán!

Várpalota, központi
6

Üzlethelyiség számtalan lehetőséggel !

Várpalota
9

Ipari ingatlan Inotán kedvező áron eladó!!

Várpalota, Inota
5

Eladó 3 szobás, egyedi fűtéses téglalakás a Tési-dombon

Várpalota, Tési-domb
14

Várpalota-Inota városrészben központi helyen lévő D-K-i fekvésű családi házat kínálunk eladásra.

Várpalota, Inota
14

Eladó Inotán, a Készenléti lakótelepen egy két szobás felújított tégla lakás

Várpalota, Készenléti ltp.
7

Eladó zártkert Várpalotán

Várpalota, Badacsony szőlő
6
CSOK ingatlan

Várpalota Tési dombon 62 m2-es lakás eladó

Várpalota, Tési domb
14

Felujított tégla lakás alacsony rezsivel

Várpalota, Tésidomb