Eladó és kiadó ingatlanok Várpalotán

Találati lista:

100

Itt találhatóak a várpalotai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Várpalota a Bakony lábánál, a Balatontól alig 30 km-re, két megyeszékhely, Székesfehérvár és Veszprém között félúton helyezkedik el. Közúton és vasúton is Székesfehérvár és Veszprém felől közelíthető meg, a 8-as számú főút áthalad a város területén. Várpalota nevét a város központjában álló váráról kapta, melyet Palota várának vagy Thury-várnak is neveznek. A várpalotai várban a város legnagyobb kulturális intézménye, a Szindbád Kht., a Magyar Vegyészeti Múzeum és a Gróf Sztáray Antal Bányászati Múzeum kapott helyet a várudvar pedig nyári színházi és kulturális rendezvényeknek ad otthont. A vártól nyugatra, a Kastélydombon áll a Zichy-kastély, az épület ma az ország egyetlen Trianon Múzeumának ad otthont. További nevezetessége a Nagy Gyula Galéria, mely nevét a város festőjéről kapta, az egykori zsinagóga a város képzőművészeti gyűjteményének és időszaki kiállításainak ad otthont, valamint a Fodor Sára Tájház, mely egy XIX. század elején terméskőből épült, a panelházak tövében meghagyott lakóház. A közigazgatásilag Várpalotához tartozó Inotán találhatjuk az Inotai római-kori halomsírokat és a Szent Márton tiszteletére felszentelt Árpád-kori templomot, melyből a török időkre, csak egy szentély maradt. Téglalakást keres Várpalotán? A belváros zöldövezeti részén, vagy Inotán a készenléti lakótelepen is megtalálhatja. Panellakást vásárolna? A Szabolcska Mihály utcában számtalan ingatlan közül válogathat. Szeretne a Loncsosi-lakóparkba költözni, itt családi házat, vagy téglalakást egyaránt találhat. A városban 9 óvoda, 8 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget várpalotai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

10

Eladó panellakás, Várpalota, Belváros

Várpalota, Belváros
5

Eladó tégla lakás : Várpalota

Várpalota
2

Eladó telephely, Várpalota

Várpalota
2

Eladó raktár, Várpalota

Várpalota
2

Eladó gyárépület, Várpalota

Várpalota
7

Üzlethelyiség számtalan lehetőséggel !

Várpalota
12

Eladó 2 szoba-nappalis felújított téglalakás Várpalotán

Várpalota, Városközpont
10
7

Eladó családi ház, Várpalota, Várpalota

Várpalota, Várpalota
16

Eladó téglalakás, Várpalota, Szent István út 4 HRSZ 56/A/1

Várpalota, Szent István út 4 HRSZ 56/A/1
8

Eladó sorház, Várpalota, A város északi része

Várpalota, A város északi része
7

Eladó téglalakás, Várpalota, Készenléti ltp

Várpalota, Készenléti ltp
13

Eladó téglalakás, Várpalota, Újlaky utca 2 HRSZ 188/A/19

Várpalota, Újlaky utca 2 HRSZ 188/A/19
15

Eladó családi ház, Várpalota, Inota

Várpalota, Inota
12

Eladó tégla építésű lakás, Várpalota, Korompay Lajos utca, 5.9 M Ft, 48 m²

Várpalota, Korompai u.
15

Királyszállás Panzió eladó, 4 hektáros területtel!

Várpalota
8

Eladó téglalakás, Várpalota, Városközpont

Várpalota, Városközpont
10

Eladó panellakás, Várpalota, Belváros

Várpalota, Belváros
12

Eladó 150 m²-es kétgenerációs családi ház, Várpalota-Inotán, 18,9 M Ft helyett most 16,5 M Ft

Várpalota, Inota