Eladó és kiadó ingatlanok Várpalotán

Találati lista:

95

Itt találhatóak a várpalotai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Várpalota a Bakony lábánál, a Balatontól alig 30 km-re, két megyeszékhely, Székesfehérvár és Veszprém között félúton helyezkedik el. Közúton és vasúton is Székesfehérvár és Veszprém felől közelíthető meg, a 8-as számú főút áthalad a város területén. Várpalota nevét a város központjában álló váráról kapta, melyet Palota várának vagy Thury-várnak is neveznek. A várpalotai várban a város legnagyobb kulturális intézménye, a Szindbád Kht., a Magyar Vegyészeti Múzeum és a Gróf Sztáray Antal Bányászati Múzeum kapott helyet a várudvar pedig nyári színházi és kulturális rendezvényeknek ad otthont. A vártól nyugatra, a Kastélydombon áll a Zichy-kastély, az épület ma az ország egyetlen Trianon Múzeumának ad otthont. További nevezetessége a Nagy Gyula Galéria, mely nevét a város festőjéről kapta, az egykori zsinagóga a város képzőművészeti gyűjteményének és időszaki kiállításainak ad otthont, valamint a Fodor Sára Tájház, mely egy XIX. század elején terméskőből épült, a panelházak tövében meghagyott lakóház. A közigazgatásilag Várpalotához tartozó Inotán találhatjuk az Inotai római-kori halomsírokat és a Szent Márton tiszteletére felszentelt Árpád-kori templomot, melyből a török időkre, csak egy szentély maradt. Téglalakást keres Várpalotán? A belváros zöldövezeti részén, vagy Inotán a készenléti lakótelepen is megtalálhatja. Panellakást vásárolna? A Szabolcska Mihály utcában számtalan ingatlan közül válogathat. Szeretne a Loncsosi-lakóparkba költözni, itt családi házat, vagy téglalakást egyaránt találhat. A városban 9 óvoda, 8 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget várpalotai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Királyszállás Panzió eladó, 4 hektáros területtel!

Várpalota
2

Eladó telephely, Várpalota

Várpalota
2

Eladó raktár, Várpalota

Várpalota
2

Eladó gyárépület, Várpalota

Várpalota
17

Távol a város zajától

Várpalota
7

Üzlethelyiség számtalan lehetőséggel !

Várpalota
11

A város szívében, mégis csöndes környezetben

Várpalota, belváros, Mátyás király
12

Eladó 150 m²-es kétgenerációs családi ház, Várpalota-Inotán, 18,9 M Ft helyett most 16,5 M Ft

Várpalota, Inota
18

Várpalota Ipari Ingatlan (telephely)

Várpalota, Várpalota külterület
4

Eladó családi ház, Veszprém megye, Várpalota, 2.8 M Ft, 34 m²

Várpalota, Bántapuszta
23

Eladó családi ház, Várpalota, Hegyalja utca, 9.7 M Ft, 74 m²

Várpalota, Hegyalja u.
15

Eladó családi ház, Várpalota, Vörösmarty utca, 8 M Ft, 52 m²

Várpalota, Vörösmarty u.
7

Eladó panel lakás, Várpalota, Rákóczi Ferenc utca, 3.8 M Ft, 32 m²

Várpalota, Rákóczi F. u.
14

Eladó tégla építésű lakás, Várpalota, Mandulás lakótelep, 12.7 M Ft, 65 m²

Várpalota, Belváros, Mandulás lakótelep
6

Tégla lakás panorámával ! AKCIÓS áron !!!!

Várpalota
7

Várpalota, Tégla lakás eladó!

Várpalota

Várpalotán telek eladó-kiadó!

Várpalota
8

Várpalotán sorházi lakás

Várpalota
11

Eladó családi ház, Várpalota, Kismező, Budai Nagy Antal utca

Várpalota, Kismező, Budai Nagy Antal utca