Eladó és kiadó ingatlanok Várpalotán

Találati lista:

121

Itt találhatóak a várpalotai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Várpalota a Bakony lábánál, a Balatontól alig 30 km-re, két megyeszékhely, Székesfehérvár és Veszprém között félúton helyezkedik el. Közúton és vasúton is Székesfehérvár és Veszprém felől közelíthető meg, a 8-as számú főút áthalad a város területén. Várpalota nevét a város központjában álló váráról kapta, melyet Palota várának vagy Thury-várnak is neveznek. A várpalotai várban a város legnagyobb kulturális intézménye, a Szindbád Kht., a Magyar Vegyészeti Múzeum és a Gróf Sztáray Antal Bányászati Múzeum kapott helyet a várudvar pedig nyári színházi és kulturális rendezvényeknek ad otthont. A vártól nyugatra, a Kastélydombon áll a Zichy-kastély, az épület ma az ország egyetlen Trianon Múzeumának ad otthont. További nevezetessége a Nagy Gyula Galéria, mely nevét a város festőjéről kapta, az egykori zsinagóga a város képzőművészeti gyűjteményének és időszaki kiállításainak ad otthont, valamint a Fodor Sára Tájház, mely egy XIX. század elején terméskőből épült, a panelházak tövében meghagyott lakóház. A közigazgatásilag Várpalotához tartozó Inotán találhatjuk az Inotai római-kori halomsírokat és a Szent Márton tiszteletére felszentelt Árpád-kori templomot, melyből a török időkre, csak egy szentély maradt. Téglalakást keres Várpalotán? A belváros zöldövezeti részén, vagy Inotán a készenléti lakótelepen is megtalálhatja. Panellakást vásárolna? A Szabolcska Mihály utcában számtalan ingatlan közül válogathat. Szeretne a Loncsosi-lakóparkba költözni, itt családi házat, vagy téglalakást egyaránt találhat. A városban 9 óvoda, 8 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget várpalotai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

7

Eladó ipari telek, Várpalota, Inota, Vasút utca

Várpalota, Inota, Vasút utca
7

Eladó ipari telek, Várpalota, Bánya bekötőút

Várpalota, Bánya bekötőút
5

Eladó egyéb kereskedelmi-ipari, Várpalota, Bánya bekötőút

Várpalota, Bánya bekötőút

Eladó egyéb telek, Várpalota

Várpalota
7

Üzlethelyiség számtalan lehetőséggel !

Várpalota
2

Eladó telephely, Várpalota

Várpalota
2

Eladó raktár, Várpalota

Várpalota
2

Eladó gyárépület, Várpalota

Várpalota
5

Várpalota Rákóczi úton 5,5M -ért eladó 53nm-es lakás

Várpalota, Tési domb
9

Thury várra néző felújított téglalakás

Várpalota
8

Eladó panellakás, Várpalota, Rákóczi Ferenc utca

Várpalota, Rákóczi Ferenc utca
11

Eladó családi ház, Várpalota

Várpalota
5

Várpalota, Mátyás király utca

Várpalota, Mátyás király utca
11

Eladó újszerû lakás Várpalotán

Várpalota
12

Várpalotán felújított lakás várja új tulajdonosát

Várpalota
11

Várpalotán (Baglyas) ház nagy telekkel eladó

Várpalota, Inota
10

Eladó lakás

Várpalota
5

Eladó raktár, Várpalota, Várpalota

Várpalota, Várpalota