Eladó és kiadó ingatlanok Várpalotán

Találati lista:

103

Itt találhatóak a várpalotai ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Várpalota a Bakony lábánál, a Balatontól alig 30 km-re, két megyeszékhely, Székesfehérvár és Veszprém között félúton helyezkedik el. Közúton és vasúton is Székesfehérvár és Veszprém felől közelíthető meg, a 8-as számú főút áthalad a város területén. Várpalota nevét a város központjában álló váráról kapta, melyet Palota várának vagy Thury-várnak is neveznek. A várpalotai várban a város legnagyobb kulturális intézménye, a Szindbád Kht., a Magyar Vegyészeti Múzeum és a Gróf Sztáray Antal Bányászati Múzeum kapott helyet a várudvar pedig nyári színházi és kulturális rendezvényeknek ad otthont. A vártól nyugatra, a Kastélydombon áll a Zichy-kastély, az épület ma az ország egyetlen Trianon Múzeumának ad otthont. További nevezetessége a Nagy Gyula Galéria, mely nevét a város festőjéről kapta, az egykori zsinagóga a város képzőművészeti gyűjteményének és időszaki kiállításainak ad otthont, valamint a Fodor Sára Tájház, mely egy XIX. század elején terméskőből épült, a panelházak tövében meghagyott lakóház. A közigazgatásilag Várpalotához tartozó Inotán találhatjuk az Inotai római-kori halomsírokat és a Szent Márton tiszteletére felszentelt Árpád-kori templomot, melyből a török időkre, csak egy szentély maradt. Téglalakást keres Várpalotán? A belváros zöldövezeti részén, vagy Inotán a készenléti lakótelepen is megtalálhatja. Panellakást vásárolna? A Szabolcska Mihály utcában számtalan ingatlan közül válogathat. Szeretne a Loncsosi-lakóparkba költözni, itt családi házat, vagy téglalakást egyaránt találhat. A városban 9 óvoda, 8 általános iskola és 5 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget várpalotai ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

2

Eladó telephely, Várpalota

Várpalota
2

Eladó raktár, Várpalota

Várpalota
2

Eladó gyárépület, Várpalota

Várpalota
10

Eladó panellakás, Várpalota, Belváros

Várpalota, Belváros
13

Eladó téglalakás, Várpalota, Újlaky utca 2

Várpalota, Újlaky utca 2
9

Eladó 54 m²-es, 1. emeleti téglalakás Várpalotán

Várpalota, Tési-domb
7

Üzlethelyiség számtalan lehetőséggel !

Várpalota
15

Királyszállás Panzió eladó, 4 hektáros területtel!

Várpalota
11

Téglalakás rendkívüli áron eladó

Várpalota, Tési-domb
24

Lakás áráért családi ház eladó Inotán

Várpalota, Inota
11

1+2 félszobás-étkezős panellakás eladó

Várpalota, Tési-domb
11

Eladó 1+2 félszobás-étkezős, magasföldszinti, erkélyes lakás Várpalotán

Várpalota, Tési-domb
6

Áron alul eladó 1.5 szobás lakás

Várpalota, Tési-domb
4

Eladó 1 szobás téglaépítésű földszinti lakás Várpalotán

Várpalota, belváros
21

Eladó sorház, Várpalota, Róbert Károly utca

Várpalota, Róbert Károly utca
6

Erdődy Pál Tamás utca

Várpalota
5

Kiadó iroda, irodaház, Várpalota, Tési út

Várpalota, Tési út
18

Várpalota Ipari Ingatlan (telephely)

Várpalota, Várpalota külterület
15

Eladó családi ház, Várpalota, Kossuth utca, 11.9 M Ft, 54 m²

Várpalota, Kossuth u.
20

Eladó 2 szobás, hálófülkés városközponti téglalakás Várpalotán

Várpalota, központ