Váci eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

497

Ezen az oldalon a Vácon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Vác Budapesttől 34km-re található dinamikusan fejlődő kisváros, mely közúton és vasúttal is könnyen megközelíthető. A fővárosból érkezve a barokk stílusú kőszentes hídon hajtunk át, mely Magyarország első közúti hídja. Vác a korai püspöki székhelyek sorába tartozik, melyen Szent István király kezdte meg a püspökség szervezését. Vác életében a kezdetektől meghatározó az egyházi szerep, mely a város építészetére és kultúrájára is nagy hatással volt. Nevezetességei közt számos templom szerepel, mint a Rókus kápolna, a Ferences templom, a Zsinagóga, a Püspöki palota és székesegyház, a Piarista templom a Szentháromság oszloppal és a Hétkápolna templom. Országosan is egyedülálló műemlék a Diadalív, mely 1764-ben Mária Terézia királynő tiszteletére fél év alatt épült fel. A városban több felsőfokú oktatási intézmény is működik, a Gábor Dénes Főiskola kihelyezett tagozata, a Teológiai Főiskola és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. Vác egyúttal a vízi és a kerékpáros turizmus fellegvára. Irodát, üzlethelyiséget bérelne Vácott? A Belvárosban frekventált helyen, számtalan lehetőség közül válogathat. Lakást szeretne vásárolni? Deákváron, a központhoz közel biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. Családi házat keres? Máriaudvaron megtalálhatja új otthonát. Telket, szántót vásárolna? Nyulason, Hermánydűlőn, Grónár-dűlőn, vagy Bácska-dűlőn biztosan megtalálja. A városban 18 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen váci ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Eladó családi ház Vácon

Vác
19

Vác Alsóvárosban családi ház nagy udvarral eladó.

Vác, Alsóváros
20

Irodaház jellegű épület két szinten nagy udvarral eladó. Nagyon jó közlekedéssel

Vác
14

A váci Tescóhoz közel kiadó új építésű üzletház első emeletén 300 nm

Vác, Václiget
12

Eladó téglalakás, Vác, Árpa utca

Vác, Árpa utca
10

Eladó sorház, Vác, Rigó utca 34

Vác, Rigó utca 34
5

Kiadó üzlet, Vác, Alsóváros

Vác, Alsóváros
6

Eladó téglalakás, Vác, Belváros

Vác, Belváros
10

Eladó Társasházi lakás, Vác, Belváros, 70nm, 14700000 Ft

Vác, Belváros
6

Eladó Sorház, Vác, Deákvár, 105nm, 38000000 Ft

Vác, Deákvár
5

Eladó Sorház, Vác, Deákvár, 105nm, 38000000 Ft

Vác, Deákvár
5

Eladó Sorház, Vác, Deákvár, 105nm, 38000000 Ft

Vác, Deákvár
6

Eladó üdülő, nyaraló, Vác, Vác

Vác, Vác
43

Eladó téglalakás, Vác, Földváry tér, Hattyú utca

Vác, Földváry tér, Hattyú utca
4

Eladó külterületi telek, Vác, Vác-Dél

Vác, Vác-Dél
50

Eladó családi ház, Vác, Belváros

Vác, Belváros
7

Eladó társasházi lakás, Vác, Belváros

Vác, Belváros
10

Eladó építési telek, Vác, Deákvár

Vác, Deákvár
22

Eladó építési telek, Vác, Székhegydűlő

Vác, Székhegydűlő
11

Eladó családi ház, Vác, Kisvác

Vác, Kisvác