Váci eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

461

Ezen az oldalon a Vácon megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Vác Budapesttől 34km-re található dinamikusan fejlődő kisváros, mely közúton és vasúttal is könnyen megközelíthető. A fővárosból érkezve a barokk stílusú kőszentes hídon hajtunk át, mely Magyarország első közúti hídja. Vác a korai püspöki székhelyek sorába tartozik, melyen Szent István király kezdte meg a püspökség szervezését. Vác életében a kezdetektől meghatározó az egyházi szerep, mely a város építészetére és kultúrájára is nagy hatással volt. Nevezetességei közt számos templom szerepel, mint a Rókus kápolna, a Ferences templom, a Zsinagóga, a Püspöki palota és székesegyház, a Piarista templom a Szentháromság oszloppal és a Hétkápolna templom. Országosan is egyedülálló műemlék a Diadalív, mely 1764-ben Mária Terézia királynő tiszteletére fél év alatt épült fel. A városban több felsőfokú oktatási intézmény is működik, a Gábor Dénes Főiskola kihelyezett tagozata, a Teológiai Főiskola és az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. Vác egyúttal a vízi és a kerékpáros turizmus fellegvára. Irodát, üzlethelyiséget bérelne Vácott? A Belvárosban frekventált helyen, számtalan lehetőség közül válogathat. Lakást szeretne vásárolni? Deákváron, a központhoz közel biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. Családi házat keres? Máriaudvaron megtalálhatja új otthonát. Telket, szántót vásárolna? Nyulason, Hermánydűlőn, Grónár-dűlőn, vagy Bácska-dűlőn biztosan megtalálja. A városban 18 óvoda, 8 általános iskola, 8 középiskola és 1 zeneiskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen váci ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Vác-Deákvár 72 m2-es lakás+duplagarázs+tetőtér!

Vác
17

Eladó 4 szobás, 110 nm-s Lakás, Vác

Vác, Zrínyi Miklós utca 2
3

Eladó egyéb telek, Vác

Vác
7

Eladó Társasházi lakás, Vác, Alsóváros, 52nm, 12900000 Ft

Vác, Alsóváros
6

Kiadó Családi ház, Vác, Deákvár, 60nm, 120000 Ft

Vác, Deákvár
8

Eladó külterületi telek, Vác

Vác
6

Eladó építési telek, Vác, Törökhegy

Vác, Törökhegy
4

Eladó építési telek, Vác, Törökhegy

Vác, Törökhegy
4

Eladó építési telek, Vác, Törökhegy

Vác, Törökhegy
7

Eladó üdülő, nyaraló, Vác

Vác
5

Vác Alsóvárosban eladó lakás

Vác
27

Eladó házrész, Vác, Alsóváros

Vác, Alsóváros
15

Eladó téglalakás, Vác, Belváros

Vác, Belváros
12

Eladó építési telek, Vác, Kisvác

Vác, Kisvác
10

Eladó építési telek, Vác, Vác-Dél

Vác, Vác-Dél
4

Eladó építési telek, Vác, Luxemburg

Vác, Luxemburg
35

Eladó családi ház, Vác, Kisvác

Vác, Kisvác
2

Eladó építési telek, Vác, Törökhegy, Felsőtörökhegy dűlő

Vác, Törökhegy, Felsőtörökhegy dűlő
5

Kiadó üzlet, Vác, Alsóváros

Vác, Alsóváros
6

Eladó téglalakás, Vác, Belváros

Vác, Belváros