Úrhidai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

61

Ezen az oldalon a Úrhidán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Úrhida Székesfehérvártól délnyugatra helyezkedik el. A mai Úrhida keleti határa már pár száz méterre húzódik a Sárvíztől, illetve az egykori sárrét mocsarainak partjától. A község, mely egy jellegzetes szőlőhegyi településből fejlődött ki, nagyobbrészt egy völgyekkel tagolt halomra épült. E halom tetején épült fel a templom, a falu házai által körülölelve. Egyik legjelentősebb látnivalója a Cságoly malom, mely Úrhida leglényegesebb ipari műemléke, az újabbkori malom molnára 1937-ben Cságoly István volt, Nevét is róla kapta, ma galvánüzem működik az átalakított épületben. Másik jelentős nevezetessége a Római katolikus plébánia templom, melyet 1930-ban szenteltek fel. Említésre méltó még a Hideg-kastély, mely többek állítása szerint Kiss János háza helyén állt, amely így is a falu talán legrégibb, ám bizonyosan legmonumentálisabb magánháza. Úrhida első emeletes családi háza alatt egész pincerendszer húzódik. Feltételezhető, hogy a falu első középkori templomának alapjaira 1781-ben egy köralaprajzú templom épült, adatok szerint a kápolnát szintén köralaprajzú zárt folyosóval vették körül és a templomocska fa toronnyal rendelkezett. Legjelentősebb rendezvényei az Úrhida Napok és a Szüreti Felvonulás. Székesfehérváron lakik és unja már a város zaját? Úrhidán, a megyeszékhelytől 10 percre csendes környezetben fekvő családi házak között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen úrhidai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

5

Eladó családi ház, Úrhida, -

Úrhida, -
7

Úrhidán felújított 100m2 családi ház gazdálkodásra alkalmas telekkel eladó

Úrhida
11

Úrhidán eladó családi ház!

Úrhida
8

Úrhidán 162 nm-es családi ház eladó

Úrhida

Úrhidán belterületi, építési telek eladó!

Úrhida, Belváros
21

Úrhidán 4 szoba nappalis ,10 éves családi ház eladó!

Úrhida
10

Úrhidán eladó családi ház!

Úrhida
10

Eladó családi ház, Úrhida, Úrhida

Úrhida, Úrhida
3

Eladó építési telek, Úrhida

Úrhida

Eladó építési telek, Úrhida

Úrhida
12

Eladó családi ház, Úrhida

Úrhida
12

Eladó építési telek, Úrhida, Panorámás

Úrhida, Panorámás
10

Pince és rengeteg gyümölcsfa található ezen a telken!

Úrhida
8

Nappali + 3 szobás családi ház eladó!

Úrhida
4

Úrhida központjában 7398 nm-es belterületi telek eladó

Úrhida, Úrhida
9

Kényelmes tágas otthon a család minden tagjának

Úrhida
5

Arany János utca

Úrhida
10

A szomszédom az őzikék

Úrhida
9

Úrhidán 100m2 családi ház garázzsal pincével eladó

Úrhida