Úrhidai eladó, kiadó ingatlanok

Találati lista:

64

Ezen az oldalon a Úrhidán megtalálható, ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő összes ingatlanhirdetést láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Úrhida Székesfehérvártól délnyugatra helyezkedik el. A mai Úrhida keleti határa már pár száz méterre húzódik a Sárvíztől, illetve az egykori sárrét mocsarainak partjától. A község, mely egy jellegzetes szőlőhegyi településből fejlődött ki, nagyobbrészt egy völgyekkel tagolt halomra épült. E halom tetején épült fel a templom, a falu házai által körülölelve. Egyik legjelentősebb látnivalója a Cságoly malom, mely Úrhida leglényegesebb ipari műemléke, az újabbkori malom molnára 1937-ben Cságoly István volt, Nevét is róla kapta, ma galvánüzem működik az átalakított épületben. Másik jelentős nevezetessége a Római katolikus plébánia templom, melyet 1930-ban szenteltek fel. Említésre méltó még a Hideg-kastély, mely többek állítása szerint Kiss János háza helyén állt, amely így is a falu talán legrégibb, ám bizonyosan legmonumentálisabb magánháza. Úrhida első emeletes családi háza alatt egész pincerendszer húzódik. Feltételezhető, hogy a falu első középkori templomának alapjaira 1781-ben egy köralaprajzú templom épült, adatok szerint a kápolnát szintén köralaprajzú zárt folyosóval vették körül és a templomocska fa toronnyal rendelkezett. Legjelentősebb rendezvényei az Úrhida Napok és a Szüreti Felvonulás. Székesfehérváron lakik és unja már a város zaját? Úrhidán, a megyeszékhelytől 10 percre csendes környezetben fekvő családi házak között válogathat. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen úrhidai ingatlanközvetítőt a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Úrhidán 162 nm-es családi ház eladó

Úrhida
21

Úrhidán 4 szoba nappalis ,10 éves családi ház eladó!

Úrhida

Gránit lakóparkban

Úrhida, Gránit
2

Székesfehérvár szomszédságában Úrhidán a gránit lakóparkban

Úrhida, Gránit utca
5

Arany János utca

Úrhida, Arany János utca

Úrhidán belterületi, építési telek eladó!

Úrhida, Belváros
5

Eladó családi ház, Úrhida, -

Úrhida, -
4

Úrhida központjában 7398 nm-es belterületi telek eladó

Úrhida, Úrhida
10

Úrhidán, felújított ház

Úrhida
7

Úrhidán felújított 100m2 családi ház gazdálkodásra alkalmas telekkel eladó

Úrhida
7

A város zajától lakjon kellemes környezetben

Úrhida

Úrhidán összközműves telek eladó

Úrhida

Úrhidán eladó családi ház

Úrhida
11

Eladó családi ház, Úrhida

Úrhida
9

Arany János utcában

Úrhida
13

Pirosalma utca

Úrhida
18

Központ posta közeli

Úrhida
12

Pirosalma utca

Úrhida, Pirosalma utca