Eladó és kiadó ingatlanok Törökbálinton

Találati lista:

246

Itt találhatóak a törökbálinti ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Törökbálint Budapest központjától mindössze 15 kilométerre, a Tétényi-fennsík erdős völgyében fekszik. Kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, az M7-es autópályához már 1964-ben csatlakozott, az M1-es autópálya 1977 óta, az M0-s körgyűrű pedig 1994-től érinti Törökbálintot. Vasúton a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon érhető el. Legjelentősebb építészeti emléke a Majláth-Kastély, melyet a jezsuita rend 1701-ben épített rendházként, majd a rend feloszlatásakor 1773-ban a kormány lefoglalta a szerveződő tanulmányi alap javára, majd 1920-tól tüdőszanatóriumként működik. Másik jelentős építészeti emléke a Római katolikus templom, mely a szájhagyomány szerint Árpád-kori alapítású. Új kori építészeti nevezetessége a Walla-kastély, melyet Walla József, iparosból nagypolgárrá lett mozaiklap- és cementgyáros építtetett 1902-ben. A törökbálinti Falumúzeum német segítséggel nyílt meg 1996-ban, a régi Pertl vendéglő épületében, benne helytörténeti és néprajzi kiállítás látható. Aki inkább a természetet kedveli, az is talál kikapcsolódást Törökbálinton, a Hosszúréti-patak egyik ágának duzzasztásával horgásztavat alakítottak ki a város határában. Családi házat keres Törökbálinton? Tükörhegyen, a központban, vagy akár Ófaluban biztosan megtalálja álmai otthonár. Üdülőtelket, építési telket keres az Anna hegyen? Itt biztosan megtalálja. Tükörhegyre szeretne költözni? Építési telkek és luxus családi házak között válogathat. A városban 6 óvoda, 2 általános iskola és 1 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget törökbálinti ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

3

Eladó külterületi telek, Törökbálint, Hortenzia utca

Törökbálint, Hortenzia utca
21

Étterem, panzió, lakás, komplett vállalkozás eladó, Törökbálinton

Törökbálint, 2045 Törökbálint
16

HÁZ A TISZTÁSON - Törökbálint egyik legszebb telke!

Törökbálint, Újtelep
15

BEFEKTETŐK - ÖSSZEKÖLTÖZŐK - Törökbálinti ház

Törökbálint, Patak
6

PANORÁMÁS Telek, Törökbálint

Törökbálint, Anna-hegy
16

Rudák-telepi sorházi lakás

Törökbálint, Rudák-telep
12

KÉT SZOBÁS SORHÁZI LAKÁS TÖRÖKBÁLINT KÖZPONTJÁBAN!

Törökbálint, Központ
15

LAKÓ- ÉS IRODAHÁZ EGYBEN TÖRÖKBÁLINTON

Törökbálint, Hosszúrét
15

LAKÓ- ÉS IRODAHÁZ EGYBEN TÖRÖKBÁLINTON

Törökbálint, Hosszúrét
27

Eladó Ház, Törökbálint

Törökbálint, Tükörhegy
23

Eladó családi ház, Törökbálint

Törökbálint
10

Eladó családi ház, Törökbálint, Akácos utca

Törökbálint, Akácos utca
16

Eladó Ház, Törökbálint

Törökbálint
30

Eladó Ház, Törökbálint

Törökbálint
24

Eladó Ház, Törökbálint

Törökbálint
30

Eladó Ház, Törökbálint

Törökbálint, Tükörhegy
24

Eladó Ház, Törökbálint

Törökbálint, Tükörhegy
21

Luxus házak hegyén

Törökbálint
10

Eladó építési telek, Törökbálint, Törökbálint

Törökbálint, Törökbálint
12

Eladó ikerház, Törökbálint, Tükörhegy

Törökbálint, Tükörhegy