Eladó és kiadó ingatlanok Tihanyban

Találati lista:

87

Itt találhatóak a tihanyi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
A Balaton északi partján, a Balaton vizét két medencére osztó Tihanyi-félszigeten épült fel Tihany, ez a történelmi emlékekben gazdag balatoni üdülőhely, mely a 71-es főútról, vagy Szántód felől kompon közelíthető meg. I. András itt alapította meg a Tihanyi Bencés Apátságot, melynek középkori falai sajnos elpusztultak a török háborúk idején. Tihany másik két legismertebb nevezetessége a tihanyi visszhang és a tihanyi kecskekörmök voltak. A visszhang azonban a beépítettség miatt ma már nem hallható, a kecskekörmöket pedig már nem mossa partra a víz. A Tihanyi vár maradványai, a Remete telep Barátlakásai, az Apáti templomrom és az Újlaki templomrom történelmi emlékei, valamint a két vulkanikus eredetű Belső- és Külső-tó és a több, mint száz gejzírkúp természeti szépsége évről-évre rengeteg turistát vonz. A történelmi emlékeken és a természeti szépségeken túl, pedig a Levendula Ház Látogatóközpont kiállítása, a Tihanyi obszervatórium, a Parasztgazda Háza vagy a Magyar Királyok Történelmi Panoptikuma és a Kalózmúzeum nyújthat felejthetetlen élményeket. Ha pedig minden nevezetességet meglátogattunk, a Kalandsziget Tihany kalandparkban tehetjük próbára ügyességünket, horgászhatunk a Belső-tóban, vagy olyan nagyszerű rendezvényeken vehetünk részt, mint a Levendula Fesztivál, az ARTPLACC Kortárs Művészeti Fesztivál, a Tihanyi Echo Könyvfesztivál, vagy a Garda Fesztivál. Tihanyban szeretne üdülni? Netán ide is költözne? A településen tihanyi terméskőből épült családi házakat, üdülőket, építési telkeket is találhat, akár a Belső-tóra néző gyönyörű panorámával is. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tihanyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

Fantasztikus befektetési lehetőség Tihanyban!

Tihany
18

Tihanyi présházas nyaraló eladó!

Tihany
15

Örök Panoráma a Tihanyi hegy oldalában

Tihany
19

100% kényelem, minőség, panoráma

Tihany, Kopaszhegy
15

Ahol egybe ér az ég a Balatonnal!!!

Tihany

Nem érdemes kihagyni!

Tihany
17

Panorámás nyaraló

Tihany, Kopaszhegy
18

Panoráma a keleti medencére!

Tihany
14

Vizpart, Balaton, bevétel...!

Tihany, Gödrös
18

Körpanorámás ház Tihanyban

Tihany
22

Varázsolja el a balatoni panoráma!

Tihany
22

Tihanyi családi ház eladó!

Tihany
5

Tihany Belső-tóra panorámás építési telek eladó!

Tihany
5

befektetésnek álom szép panoráma

Tihany, Sajkod
14

Örökpanorámás nyaraló

Tihany, Kopaszhegy
23

Nyugalom balatoni panorámával

Tihany
11

Eladó hotel, panzió, Tihany, Tihany

Tihany, Tihany
8

Rét, szőlő besorolású földterület, pincével Tihanyban eladó!

Tihany, Belső tó
2

Tihanyban Belső tóra panorámás építési telek eladó!

Tihany, Belső tó
14

Télen pihenés, nyáron befektetés!

Tihany