Eladó és kiadó ingatlanok Tihanyban

Találati lista:

79

Itt találhatóak a tihanyi ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
A Balaton északi partján, a Balaton vizét két medencére osztó Tihanyi-félszigeten épült fel Tihany, ez a történelmi emlékekben gazdag balatoni üdülőhely, mely a 71-es főútról, vagy Szántód felől kompon közelíthető meg. I. András itt alapította meg a Tihanyi Bencés Apátságot, melynek középkori falai sajnos elpusztultak a török háborúk idején. Tihany másik két legismertebb nevezetessége a tihanyi visszhang és a tihanyi kecskekörmök voltak. A visszhang azonban a beépítettség miatt ma már nem hallható, a kecskekörmöket pedig már nem mossa partra a víz. A Tihanyi vár maradványai, a Remete telep Barátlakásai, az Apáti templomrom és az Újlaki templomrom történelmi emlékei, valamint a két vulkanikus eredetű Belső- és Külső-tó és a több, mint száz gejzírkúp természeti szépsége évről-évre rengeteg turistát vonz. A történelmi emlékeken és a természeti szépségeken túl, pedig a Levendula Ház Látogatóközpont kiállítása, a Tihanyi obszervatórium, a Parasztgazda Háza vagy a Magyar Királyok Történelmi Panoptikuma és a Kalózmúzeum nyújthat felejthetetlen élményeket. Ha pedig minden nevezetességet meglátogattunk, a Kalandsziget Tihany kalandparkban tehetjük próbára ügyességünket, horgászhatunk a Belső-tóban, vagy olyan nagyszerű rendezvényeken vehetünk részt, mint a Levendula Fesztivál, az ARTPLACC Kortárs Művészeti Fesztivál, a Tihanyi Echo Könyvfesztivál, vagy a Garda Fesztivál. Tihanyban szeretne üdülni? Netán ide is költözne? A településen tihanyi terméskőből épült családi házakat, üdülőket, építési telkeket is találhat, akár a Belső-tóra néző gyönyörű panorámával is. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álmai otthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tihanyi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

21

Tihanyi családi ház eladó!

Tihany
18

100% kényelem, minőség, panoráma

Tihany, Kopaszhegy
17

Panoráma a keleti medencére!

Tihany
4

Tihany Belső-tóra panorámás építési telek eladó!

Tihany
13

Örökpanorámás nyaraló

Tihany, Kopaszhegy
19

Csend, nyugalom, panoráma Tihanyban

Tihany
6

Tihanyi panorámás telek!

Tihany
8

Rét, szőlő besorolású földterület, pincével Tihanyban eladó!

Tihany, Belső tó
4

befektetésnek álom szép panoráma

Tihany, Sajkod
16

Panorámás nyaraló

Tihany, Kopaszhegy
22

Nyugalom balatoni panorámával

Tihany
21

Varázsolja el a balatoni panoráma!

Tihany
13

Télen pihenés, nyáron befektetés!

Tihany
13

Festői panorámás környezet

Tihany
17

Körpanorámás ház Tihanyban

Tihany
17

Tihanyi présházas nyaraló eladó!

Tihany
13

Vizpart, Balaton, bevétel...!

Tihany, Gödrös
13

Örök Panoráma a Tihanyi hegy oldalában

Tihany
7

Tihanyban étterem tulajdonjoga eladó

Tihany, Tihany
11

Eladó hotel, panzió, Tihany, Tihany

Tihany, Tihany