Eladó és kiadó ingatlanok Tamásiban

Találati lista:

46

Itt találhatóak a tamási ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Tamási a Somogy-Tolnai dombság területén a Koppány patak völgyében található. Fontos közlekedési csomópont, területén keresztezi egymást a Dunaföldvárt Kaposvárral összekötő 61-es főút és a Szekszárdot Siófokkal összekötő 65-ös számú főút. Legfőbb idegenforgalmi látványossága a Várhegy alatt található termálfürdő, melynek vizét gyógyvízzé minősítették és egy 8 medencével, szauna világgal és élményelemekkel rendelkező fedett fürdővel bővült. Itt található a volt Eszterházy-birtokon a Gyulaji erdő, mely a vadászturizmus fellegvára. A mellette fekvő Miklósvári parkerdőben található az Eszterházy-vadászkastély, mely 1770 körül, barokk stílusban épült és építtetőjéről, Eszterházy „Fényes” Miklósról kapta a Miklósvár nevet. Az erdő gazdag vadállománya adja az alapját a minden évben megrendezett „Trófea\" vadételek országos főzőversenyének. A Várhegy tetején lévő kilátóból megcsodálhatjuk a Tolnai borvidék szőlőültetvényeit. A március végi kistérségi borversenyen, pedig megkóstolhatjuk borait. A város legrégebbi műemléke, a XVI. században épült Rozália-kápolna, mely a Kálvária-dombon áll. A Kultúrák Házában tekinthető meg a Tamási Galéria, amelyben többek között a Helytörténeti Gyűjtemény is helyet kapott. A város kiváló lehetőséget nyújt mind a kerékpáros turizmus, mind a lovasturizmus számára. Tamásiból kerékpárút indul Páriba, Regölybe a nemzetközi hírű Pacsmagi tavak mentén és rácvölgybe is, valamint tervezik a Tamásit a balatoni kerékpárút-hálózathoz csatoló szakasz megépítését is. A Tamási Lovasnapokat minden évben az augusztus 20-i ünnepségek keretében rendezik meg. Családi házat keres Tamásiban? A város egész területén talál eladó ingatlanokat. Üdülőt, nyaralót vásárolna? A Várhegyen vagy Miklósvárban biztosan megtalálja az Önnek tetszőt. A városban 2 óvoda, 1 általános iskola és 1 gimnázium működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget tamási ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

8

Eladó panellakás, Tamási, József Attila lakótelep

Tamási, József Attila lakótelep
6

Eladó családi ház, Tamási, Rácvölgy

Tamási, Rácvölgy
17

Eladó családi ház, Tamási, Tamási

Tamási, Tamási
6

Eladó családi ház, Tamási, Páva utca

Tamási, Páva utca
13

Eladó ikerház, Tamási, Illyés Gyula utca

Tamási, Illyés Gyula utca

Beépítetlen terület

Tamási
10

Eladó családi ház, Tamási, Újvárhegy

Tamási, Újvárhegy
11

Eladó üzlet, Tamási, Belterület

Tamási, Belterület
22

Eladó családi ház, Tamási, Belterület

Tamási, Belterület
11

Eladó családi ház, Tamási, központ

Tamási, központ
18

Eladó családi ház, Tamási, Belterület

Tamási, Belterület
9

Eladó családi ház, Tamási, Illyés Gyula utca

Tamási, Illyés Gyula utca
8

Eladó családi ház, Tamási

Tamási
13

Eladó családi ház, Tamási, Ady Endre utca 20

Tamási, Ady Endre utca 20
8

Eladó családi ház, Tamási, Belterület

Tamási, Belterület
14

Eladó családi ház, Tamási, csendes környéken

Tamási, csendes környéken
5

Eladó családi ház, Tamási

Tamási
15

Eladó családi ház, Tamási, Termálfürdő közelében

Tamási, Termálfürdő közelében
15

Eladó családi ház, Tamási, központhoz közel

Tamási, központhoz közel
4

Tamásiban kis családi ház eladó sürgősen

Tamási, központhoz közel