Eladó és kiadó ingatlanok Szigetszentmiklóson

Találati lista:

786

Itt találhatóak a szigetszentmiklósi ház, házrész, lakás, telek, stb. kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések. A minél pontosabb találat érdekében szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára, és amennyiben a városnak városrészei is találhatók, szűkítsen a városrészekre.
Szigetszentmiklós a Duna-ágak által körülölelt Csepel-sziget északi szegletében helyezkedik el mindössze 20 km-re Budapesttől. Területét átszeli az M0-ás autópálya, a fővárosból a BKV autóbuszjárataival és a Ráckevei HÉV-vel is könnyen megközelíthető. Kedvező közlekedési adottságainak és a főváros közelségének köszönhetően dinamikusan fejlődő település. Legjelentősebb látnivalója a Városi Helytörténeti Gyűjtemény és Ádám Jenő Emlékház. A város legjellegzetesebb látnivalója a Lakihegyi Adótorony, mely 1933-ban épült és felállításakor Európa legmagasabb acélépítménye volt. A Városi Könyvtár és Közösségi Házban kapott helyet Molnár Imre Citeragyűjteménye. A városban a fenti látnivalókon kívül még számtalan emlékmű és tanösvény is található. 2012 őszén került átadásra az Ádám Jenő Többcélú Intézmény Sport- és Rendezvénycsarnoka. Ideális helyen, az M0-s lehajtótól 5 percre található az épület, mely elsősorban közoktatási és köznevelési feladatokat lát el, de képes kielégíteni a régió teremsport igényeit, kitűnő helyszín versenyek számára is, valamint alkalmas kulturális események, bálok, koncertek, kiállítások, céges rendezvények, konferenciák lebonyolítására is. Keressen akár családi házat, építési telket, téglalakást vagy panellakást. Szigetszentmiklóson a város központjában, Lakihegyen, vagy a Kavicsos-tavaknál is megtalálhatja. A városban 8 óvoda, 3 általános iskola és 3 középiskola működik.
Ezeket a szempontokat figyelembe véve keresse meg az Ingatlantájolón álomotthonát. Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget szigetszentmiklósi ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

40

2 generációs családi ház, Szigetszentmiklós és Csepel határa

Szigetszentmiklós
13

Szigetszentmiklóson új építésű családi ház !

Szigetszentmiklós, Központ közeli

Szántóföld eladó Szigetszentmiklóson

Szigetszentmiklós
6

Eladó építési telek, Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós
2

Eladó Építési telek, Szigetszentmiklós, Nincs megadva, 1100nm, 13750000 Ft

Szigetszentmiklós, Nincs megadva

Kiadó Ikerház, Szigetszentmiklós, Nincs megadva, 85nm, 150000 Ft

Szigetszentmiklós, Nincs megadva
13

Szigetszentmiklóson domb tetején 2 szintes panorámás kilátású családi ház 1080 nm telekkel

Szigetszentmiklós

Napenergia Társasház

Szigetszentmiklós
22

Lakihegyen újszerű ház eladó

Szigetszentmiklós
16

Csermely utca

Szigetszentmiklós
23

M0

Szigetszentmiklós
19

Központi kuriózum.

Szigetszentmiklós
21

Közvetlen Duna parton, saját stéggel!

Szigetszentmiklós
7

Liliom utca

Szigetszentmiklós
23

központban,zsákutcában

Szigetszentmiklós
18

Komáromi utca

Szigetszentmiklós
17

Buszmegálló közelében

Szigetszentmiklós
16

Eladó Ház, Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós, Lankás utca
8

Eladó családi ház, Szigetszentmiklós, Központ

Szigetszentmiklós, Központ
4

Eladó családi ház, Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós