Eladó és kiadó ingatlanok Szigetmonostoron

Találati lista:

65

Ezen az oldalon a szigetmonostori ház, házrész, lakás, telek, üdülő kategóriákban szereplő ingatlanhirdetések láthatóak. A minél pontosabb találati listáért szűkítse a keresést az értékesítés típusára, a kiválasztott kategóriára, alkategóriára, például lakás esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Szigetmonostor a Szentendrei-sziget legdélibb települése, az Ófalun kívül hozzá tartozik Horány üdülőfalu is. Elsősorban vízi úton közelíthető meg Szentendre és Dunakeszi felől komppal, illetve megfelelő vízállásnál személyszállító révjáratokkal is elérhető Gödről és Szentendre belvárosából. Közúton csak Tahitótfalu hídján közelíthető meg, így közlekedési szempontból igen hátrányos helyzetben van. Habár a falu nehezen közelíthető meg a Duna két ága által mindig védve volt a történelem viharaival szemben, ezt bizonyítja az is, hogy a települést a török elől menekülő reformátusok alapították. Mégsem a református templom a legrégebbi műemlék a településen, ugyanis a falu az 1750-es évektől Horányi Antal birtokába került, aki katolikusokat telepített Szigetmonostorra. A terület már a római korban lakott volt, a limes egyik frekventált helyeként tartotta nyilván az aquincumi helyőrség, így őrtornyot is létesítettek a váci Duna-ág két partján, melyeket a Traianus híd kötött össze. Az őrtorony maradványai és a híd egyes pillérei még ma is láthatóak. A település további érdekessége, hogy a sziget hordaléksziget, így kiváló vízszűrőként funkcionál, és innen látják el Budapestet ivóvízzel. A falu legjelentősebb rendezvénye a Dunakanyar Kézműves Kiállítás és Vásár.Pihenjen, üdüljön a Szentendrei-sziget közepén, Szigetmonostor, Horányban! Üdülők, nyaralók, családi házak és építési telkek várják! Családi házat keres Szigetmonostoron? A település központjában és Horányban is megtalálhatja álmai otthonát. Építkezni szeretne? A Füzeserdő utcában építési telkek várják. A településen 1 óvoda és 1 általános iskola működik.
Böngésszen egyszerűen, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy kérjen segítséget szigetmonostori ingatlanközvetítőtől, válasszon ingatlanirodát városában a főoldali ingatlaniroda katalógusból.

15

Eladó családi ház, Szigetmonostor, Horány

Szigetmonostor, Horány
7

Eladó családi ház, Szigetmonostor, Horány

Szigetmonostor, Horány

Szigetmonostorban (horány) családi ház eladó

Szigetmonostor
16

Gyönyörű állapotú sorház saját kerttel eladó Horányban

Szigetmonostor
19

Nagy családi ház 6 szobával eladó Szigetmonostoron

Szigetmonostor, Horány
12

Korszerűsített ház eladó Horányban

Szigetmonostor
17

Családi ház gyönyörű kerttel eladó Horányban

Szigetmonostor, Horány
16

Gazdálkodni vágyók figyelmébe!

Szigetmonostor
3

Szentendrei szigeten Szigetmonostoron építési telket kínálunk eladásra

Szigetmonostor
3

Szentendrei szigeten Horányban 560 nm-es építési telek eladó

Szigetmonostor, Horány
20

Eladó családi ház, Szigetmonostor, Horány

Szigetmonostor, Horány
11

Eladó ingatlanok, Szigetmonostor, Szigetmonostor, Horány

Szigetmonostor, Szigetmonostor, Horány
4

Horány

Szigetmonostor, Szigetmonostor- Horány
11

Eladó üdülő, nyaraló, Szigetmonostor, Horány

Szigetmonostor, Horány
15

Eladó családi ház, Szigetmonostor, Duna-Rév átkelő

Szigetmonostor, Duna-Rév átkelő
19

Szigetmonostor 5 szobás családi ház

Szigetmonostor, 2015 Szigetmonostor Fő u
8

Eladó családi ház, Szigetmonostor, Surány

Szigetmonostor, Surány
10

Eladó Üzlethelyiség, Szigetmonostor

Szigetmonostor, Fő utca