Ingatlanok Szarvas

Találati lista:

110

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Szarvason megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szarvas városrészeire, Belváros, Bikazug, DK-i városrész, DNY-i városrész, ÉK-i városrész, Ezüstszőlő, Jókai úti lakótelep, Kertváros, Körös-part, Mangol, Mótyó, Nagyfoki holtág, Nyúlzug, Szentesi úti lakópark, Üdülőövezet, Zöldpázsit. Szappanosi-szőlők.
Szarvas Békéscsabától 47 km-re fekszik, a Hármas-Körös holtágának partján. A település egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja, a Szarvasi Arborétum, mely országos jelentőségű természetvédelmi terület. Itt található a Mini Magyarország Makettpark is. Érdemes felkeresni, a Szarvasi Gyógyfürdőt, a Tessedik Sámuel Múzeumot, ill. az Anna-ligetben található kastélyt, mely ma a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóságának központja, továbbá ha már Szarvason jár nem szabad kihagyni a történelmi Magyarország közepét jelképező szélmalmot sem. Ha Szarvason tervez ingatlant vásárolni, kereshet társasházi lakást a Belvárosban. Ha kertes, családi házat szeretne már a város központjában is találhat, ha viszont csendes, nyugodt, elenyésző átmenő forgalommal rendelkező részen keresne, a külső városrészekben megannyi ingatlan közül választhat. A településen található a Szent István Egyetem Pedagógiai Kara és Víz- és Környezetgazdálkodási Kara, ha tanulmányait itt folytatja érdemes az albérlet kínálatot is megtekinteni.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szarvason.

7

Eladó családi ház, Szarvas, Bolza Pál sétány

Szarvas, Bolza Pál sétány

Eladó üzlet, Szarvas

Szarvas

Eladó egyéb ház, Szarvas

Szarvas
10

Eladó családi ház, Szarvas, Északi temető közelében

Szarvas, Északi temető közelében
5

Maczó-zugban 421 nm-es üdülőtelek eladó

Szarvas
8

Ezüstszőlőben, 3 szobás családi ház eladó

Szarvas
11

Nyár, vízpart, Szarvason Nyúlzugban eladó nyaraló

Szarvas
10

Eladó téglalakás, Szarvas, város keleti részén

Szarvas, város keleti részén

Szarvas belvárosában 2 szobás lakás kiadó

Szarvas
10

Eladó panellakás, Szarvas, Szabadság út

Szarvas, Szabadság út
12

Eladó panellakás, Szarvas, Szabadság út

Szarvas, Szabadság út
4

Sürgősen albérlet Olcsón Szarvason

Szarvas, Tessedik utca