Ingatlanok Szarvas

Találati lista:

108

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Szarvason megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szarvas városrészeire, Belváros, Bikazug, DK-i városrész, DNY-i városrész, ÉK-i városrész, Ezüstszőlő, Jókai úti lakótelep, Kertváros, Körös-part, Mangol, Mótyó, Nagyfoki holtág, Nyúlzug, Szentesi úti lakópark, Üdülőövezet, Zöldpázsit. Szappanosi-szőlők.
Szarvas Békéscsabától 47 km-re fekszik, a Hármas-Körös holtágának partján. A település egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja, a Szarvasi Arborétum, mely országos jelentőségű természetvédelmi terület. Itt található a Mini Magyarország Makettpark is. Érdemes felkeresni, a Szarvasi Gyógyfürdőt, a Tessedik Sámuel Múzeumot, ill. az Anna-ligetben található kastélyt, mely ma a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóságának központja, továbbá ha már Szarvason jár nem szabad kihagyni a történelmi Magyarország közepét jelképező szélmalmot sem. Ha Szarvason tervez ingatlant vásárolni, kereshet társasházi lakást a Belvárosban. Ha kertes, családi házat szeretne már a város központjában is találhat, ha viszont csendes, nyugodt, elenyésző átmenő forgalommal rendelkező részen keresne, a külső városrészekben megannyi ingatlan közül választhat. A településen található a Szent István Egyetem Pedagógiai Kara és Víz- és Környezetgazdálkodási Kara, ha tanulmányait itt folytatja érdemes az albérlet kínálatot is megtekinteni.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szarvason.

Eladó üzlet, Szarvas

Szarvas

Eladó egyéb ház, Szarvas

Szarvas
15

Szarvason tágas családi ház vált eladóvá

Szarvas
7

Eladó családi ház, Szarvas, Bolza Pál sétány

Szarvas, Bolza Pál sétány
3

Központhoz közeli, körbekerített építési telek eladó

Szarvas
7

Eladó családi ház, Szarvas

Szarvas
14
CSOK ingatlan

Eladó családi ház, Szarvas

Szarvas
10

Szarvas központjához közeli lakás eladó

Szarvas
14

Eladó üdülő, nyaraló, Szarvas, Nyúl-zug

Szarvas, Nyúl-zug
2

Szántó eladó.

Szarvas, Malmos
15

Tanya (családi ház) eladó

Szarvas, külterület, VII.kerület

Szarvason 56 négyzetméteres harmadik emeleti lakás eladó

Szarvas
10

Eladó üdülő, nyaraló, Szarvas, Nagyfoki-holtág

Szarvas, Nagyfoki-holtág
18

Eladó üdülő, nyaraló, Szarvas, Nyúl-zug

Szarvas, Nyúl-zug
10

Eladó családi ház, Szarvas, Északi temető közelében

Szarvas, Északi temető közelében
5

Maczó-zugban 421 nm-es üdülőtelek eladó

Szarvas
15

Szarvas belvárosában kedvező áron eladó egy 3,5 szobás lakás

Szarvas
8

Ezüstszőlőben, 3 szobás családi ház eladó

Szarvas