Ingatlanok Szarvas

Találati lista:

120

Ezen az oldalon az Ön által beállított keresési feltételek alapján, a Szarvason megtalálható, (ház, házrész, lakás, telek, stb.) kategóriában szereplő ingatlanhirdetéseket láthatja. Szűkítse a keresési paramétereket a kategória típusára, például lakás kategória esetén: panellakás, téglalakás, társasházi lakás, valamint az árra, szobaszámra, az ingatlan állapotára.
Az Ingatlantájolón szűkítheti a keresést Szarvas városrészeire, Belváros, Bikazug, DK-i városrész, DNY-i városrész, ÉK-i városrész, Ezüstszőlő, Jókai úti lakótelep, Kertváros, Körös-part, Mangol, Mótyó, Nagyfoki holtág, Nyúlzug, Szentesi úti lakópark, Üdülőövezet, Zöldpázsit. Szappanosi-szőlők.
Szarvas Békéscsabától 47 km-re fekszik, a Hármas-Körös holtágának partján. A település egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja, a Szarvasi Arborétum, mely országos jelentőségű természetvédelmi terület. Itt található a Mini Magyarország Makettpark is. Érdemes felkeresni, a Szarvasi Gyógyfürdőt, a Tessedik Sámuel Múzeumot, ill. az Anna-ligetben található kastélyt, mely ma a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóságának központja, továbbá ha már Szarvason jár nem szabad kihagyni a történelmi Magyarország közepét jelképező szélmalmot sem. Ha Szarvason tervez ingatlant vásárolni, kereshet társasházi lakást a Belvárosban. Ha kertes, családi házat szeretne már a város központjában is találhat, ha viszont csendes, nyugodt, elenyésző átmenő forgalommal rendelkező részen keresne, a külső városrészekben megannyi ingatlan közül választhat. A településen található a Szent István Egyetem Pedagógiai Kara és Víz- és Környezetgazdálkodási Kara, ha tanulmányait itt folytatja érdemes az albérlet kínálatot is megtekinteni.
Ezeket a paramétereket figyelembe véve a megfelelő kategóriára szűkítve az Ingatlantájolón biztosan megtalálja az Önnek tetsző ingatlant. Böngésszen könnyedén otthonából, kényelmesen és vegye fel a kapcsolatot az eladóval, vagy keressen Ingatlanközvetítőt Szarvason.

7

Eladó családi ház, Szarvas, Bolza Pál sétány

Szarvas, Bolza Pál sétány
13

Szarvason eladóvá vált egy szép családi ház

Szarvas
6

Eladó vendéglő, étterem, Szarvas, Szarvas

Szarvas, Szarvas
9

Eladó panellakás, Szarvas, Szabadság út

Szarvas, Szabadság út
4

Sürgősen albérlet Olcsón Szarvason

Szarvas, Tessedik utca
15

Szarvason, csendes környéken családi ház eladó

Szarvas
2

Szarvason üzlethelyiség vagy házrész eladó

Szarvas
12

Szarvason üzlethelyiség kiadó

Szarvas, Deák Ferenc utca 24.
10

Szarvas belvárosában lakás eladó

Szarvas
24

Ritka gyöngyszem, csodálatos kis birtok gyümölcsössel Szarvason

Szarvas
6

Vízpart, nyugalom, horgász paradicsom Szarvason

Szarvas

Eladó építési telek, Szarvas

Szarvas
10

Eladó családi ház, Szarvas, központban

Szarvas, központban
12

Szarvas belvárosában 4 szobás családi ház kiadó

Szarvas, Belváros
9

Szarvason belvárosában üzlethelyiség eladó

Szarvas
8

Építési telek eladó Szarvason

Szarvas
14

Szarvason kis családi ház eladó

Szarvas, Krakkó
14

Szarvason a Zöldpázsiton kockaház eladó

Szarvas, Zöldpázsit
2

Ritka lehetőség, építési telek Szarvas belvárosában

Szarvas
9

Eladó téglalakás, Szarvas, központban

Szarvas, központban